Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Vadbe v Ljubljani in Domžalah

Je morda funkcionalna krepilna vadba tisto, kar bi rad/-a preizkusil/-a? Morda iščeš družbo za tek in hkrati kak nasvet o tekaškem koraku? Ali misliš, da bi bila zgodnja jutranja vadba dobra poživitev ter osvežitev napornega vsakdana. Z novim letom vabimo nadebudne rekreativce ali tiste, ki se zaenkrat še spogledujejo z idejo o rekreaciji pod vodstvom strokovnega kadra in vas vabimo na brezplačen preizkusni obisk naših vadb v našem kineziološkem centru v Domžalah ali v Ljubljano na več lokacijah.

V Domžalah se nahajamo na ulici Antona Skoka 2, naše tekaške skupine pa lahko zasledite ob Kamniški Bistrici. V Ljubljani pa okupiramo park Tivoli, ulice pod ljubljanskim gradom ter telovadnice v Kosezah (Podutiška cesta 92) in na gimnaziji Poljane.

Kje in Kdaj?

Domžale

Kje: Center vadb in zdravja (ulica Antona Skoka 2)
Kdaj: Prijavi se na poljubno vadbo – URNIKI

Ljubljana

Kje: Koseze (Podutiška cesta 92), gimnazija Poljane in Park Tivoli
Kdaj: Prijavi se na poljubno vadbo – URNIKI

Za brezplačen obisk katerekoli od vadb se prijavi na info@kinvital.si.

KinVital kineziološki center v Domžalah

KinVital-kineziološki-center-v-Domžalah

KinVital vadbe v Domžalah in Ljubljani

Spodaj predstavljamo vadbe, ki se izvajajo tako v našem centru vadb in zdravja v Domžalah kot tudi na prostem v Ljubljani. Urnik in lokacije vadb si lahko ogledate na urnikih vadb.

Tekaške vadbe

KinRun tekaška vadba je namenjena rednim tekačem, ki bi radi izboljšali svojo tehniko teka ter svojo tekaško pripravljenost. Sestavljena je iz različnih tekaških vsebin ter vaj za moč in ravnotežje. V Domžalah poteka po čudovitih poteh ob Kamniški Bistrici, v Ljubljani pa v parku Tivoli, pod Rožnikom in njegovi okolici ter na ulicah pod ljubljanskim gradom.

Pri tekaški vadbi bomo poskrbeli za izboljšanje tekaške pripravljenosti ter se začeli pripravljati za spomladanska tekaška tekmovanja. Pri teku za začetnike pa bomo začeli povsem od začetka (tek in hoja), kjer ni nobene bojazni, da bi bila taka vadba prehud zalogaj za nekoga, ki se s tekom srečuje povsem prvič.

0 – 5 km tek za začetnike je vadba, pri kateri skrbimo za postopen in prilagojen začetek tekaške poti čistim začetnikom. Predvsem vam s kombinacijo hoje, teka, informacij in osnovami tekaške tehnike pomagamo prebroditi prve tekaške kilometre.

Vadbe

KinFit – funkcionalna vadba je namenjena krepitvi celotnega telesa. Poleg lastne telesne teže uporabljamo pripomočke (TRX, elastike,…), pri uporabi le-teh pa s spoštovanjem anatomskih zmožnosti skrbimo za optimalno in varno izvedbo.

KinXtreme – intenzivna vadba, kjer se prepletajo krepilne vaje z lastno telesno težo in vaje za dvigovanje srčnega utripa. Vadba je zaradi nekoliko višje intenzivnosti bolj primerna za redno aktivne.

Za seniorje ponujamo vsestransko vadbo, ki je sestavljena iz krepilnih in razteznih vaj, vaj za zdravo hrbtenico ter izboljšanje ravnotežja. Ob lepih dnevih pa se bomo v Domžalah podali tudi na nordijsko hojo ob Kamniški Bistrici.

Pilates je kombinacija vaj usmerjena v krepitev našega centra – jedra. Skozi vadbo pilates boste začutili svoje telo ter izpopolnili usklajenost razuma, telesa in duha.

Terapevtske vadbe

Vadba za zdravo hrbtenico je bolj umirjena oblika vadbe, namenjena predvsem krepitvi trupa ter učenju kontrole telesne drže. Ker slaba gibljivost določenih mišičnih skupin velikokrat pripomore k slabi telesni drži in bolečinam v hrbtu, dajemo nekaj več poudarka tudi razteznim vajam. Primerna je tako za tiste, ki imate večje težave s hrbtom, kot tudi zahtevmejša različica za tiste, ki enostavno želite še dodatno okrepiti ta pomemben del telesa.

Terapevtska vadba je priprava vašega telesa na premagovanje vsakodnevnih naporov in povrnitev (oziroma izboljšanje) v stanje pred poškodbo. Vsak vadeči vadi po zanj pripravljenem programu, tako da je primerna za poškodbe sklepov, hrbtenice, mišic in tetiv. Uporablja pa se tudi kot priprava na operacijo (krepitev mišičja). Vadba – gibalna terapija (kinezioterapija) poteka pod nadzorom strokovno usposobljenega kineziologa.

Brezplačen osebni posvet

Za osebno trenerstvo ali rehabilitacijo po poškodbi/bolezni priporočamo brezplačni osebni posvet, kjer bomo našli pravo kombinacijo vadb za vas. Na ta način boste lažje dosegli želeni cilj.

Prijave

Za brezplačen obisk katerekoli od vadb se prijavi na info@kinvital.si. Več informacij tudi na telefon 031 893 284 (Luka).

Lepo vabljeni!

Spoznajte nas in naš način dela.

Izkoristite brezplačni posvet