Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Brezplačen preizkus vadb novega kineziološkega centra v Ljubljani

Naša ekipa kineziologov in trenerjev je v mesecu juliju v Ljubljani, točneje na Mesarski cesti 4f, štartala s programi rekreativnih, terapevtskih vadb in osebnimi trenerstvi, zato tekom celega poletja vabimo v svojo sredino.

Če vas zanima rekreativno preživljanje prostega časa tudi v poletnem času, potem smo pravi naslov. Vabimo, da nas kontaktirate in brezplačno preizkusite eno izmed rekreativnih vadb. Tako lahko brez finančnih obveznosti preverite ali vam naš način vodenja in naš pristop sploh odgovarja.

V kolikor si želite več informacij o našem pristopu ter načinu dela v okviru terapevtskih vadb in osebnih trenerstev, si z veseljem vzamemo čas in se z vami uskladimo za brezplačen posvet.

PROGRAMI VADB

Cilj našega kineziološkega pristopa je približanje gibanja vsakomur ne glede na starost, telesne sposobnosti in nekatere težave povezane s poškodbami ali kroničnimi bolečinami.

Tako lahko pri nas obiskujete različne rekreativne vadbe in terapevtsko obarvane vsebine:

Poleg obstoječih programov pa sodelujemo tudi s športniki (dodatna kondicijska priprava) in podjetji (svetovanje, izobraževanja z namenom promocije zdravja na delovnem mestu).

URNIK

Tekom poletja velja urnik, ki je dostopen na spodnji povezavi:

* Terapevtska vadbe sicer potekajo v skupinah, vendar je zaradi povsem individualnega pristopa na teh vadbah vedno prvi korak uvodni brezplačni posvet. V kolikor vas zanima koncept terapevtske vadbe, nam pišite in se nato uskladimo za uvodni brezplačni posvet s trenerjem iz naše ekipe.

** Semi-osebna trenerstva ravno tako potekajo z individualno obravnavo, zato nam v primeru zanimanja za semi-osebno trenerstvo pišite, nato se dogovorimo in uskladimo za termin brezplačnega posveta ali uvodno uro.

V kolikor želite preizkusiti katero od vadb, nam zaradi številčne omejitve vadečih na vadbah (število vadečih na rekreativnih vadbah je omejeno na 12, na terapevtskih vadbah na 8) nas kontaktirajte in sporočite, ob katerem terminu bi nas želeli obiskati.

LOKACIJA

Kineziološki center se nahaja na Mesarski cesti 4f, tik ob Poljanski cesti, v bližini stanovanjskih blokov na Mesarski cesti in trgovskih centrov Mercator ter Hofer in je del nizke, enonadstropne stavbe s svetlo rumeno barvo fasade, ki tvori atriju podoben prostor.

V neposredno bližino vas pripeljejo tudi mestni avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa in sicer številka 5 in 13 (avtobusna postaja Gornje poljane – 80 metrov oddaljena od centra).

VEČ INFORMACIJ

V kolikor so informacije v tej objavi preskope in vas zanima več o nas in našem delovanju, nas kontaktirajte  preko spodnje povezave. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Ne veste, katera vadba bi bila primerna za vas?

Izkoristite brezplačni posvet