Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Dnevi odprtih vrat – nov kineziološki center v Ljubljani

Če smo natančni, vrat ne odpiramo čisto prvič, saj smo nedolgo nazaj že vabili v goste na Potopisno predavanje in kratek ogled naše nove lokacije. Ker je sam dogodek izpadel izjemno simpatično, saj smo ga izkoristili za prijetno druženje z ekipo in vadečimi, podobno nameravamo storiti tudi v sklopu dnevov odprtih vrat – tokrat v goste vabimo našo kolegico in kineziologinjo v ekipi Ilke Štuhec, Anjo Šešum. Več podrobnosti o samem dogodku pa v nadaljevanju spodaj.

Skupinske vadbe, osebna trenerstva, terapevtske vsebine …

Na hitro le z besedo ali dvema pojasnimo, kaj bo naš novi kineziološki center sploh predstavljal in komu bo namenjen.

Naša ekipa kineziologov že dobra 4 leta deluje na področju Ljubljane in Domžal, svoj entuziazem in znanje pa usmerjamo v vodenje različnih rekreativnih in terapevtskih programov.

Tako se v našem naboru ponudbe znajdejo rekreativne vadbe in terapevtske vsebine, kot so:

Funkcionalna vadba
Intenzivna vadba
Vadba za zdravo hrbtenico
Vadba za starejše
Terapevtska vadba
Osebna trenerstva

Poleg obstoječih programov pa sodelujemo tudi s športniki (dodatna kondicijska priprava) in podjetji (svetovanje, izobraževanja z namenom promocije zdravja na delovnem mestu).

Na naši novi lokaciji bomo delovali na enak način, kot to uspešno že počnemo v Kineziološkem centru v Domžalah že dobri 2 leti.

Kdaj odpiramo?

Vrata za brezplačne preizkuse naših programov bodo odprta od torka 4.7. do vključno nedelje 9.7.. Kaj vse lahko preizkusite in ob katerih terminih, je razvidno na spodnjem razporedu, medtem ko je urnik za poletne mesece objavljen TUKAJ.

* Terapevtska vadbe sicer potekajo v skupinah, vendar je zaradi povsem individualnega pristopa na teh vadbah vedno prvi korak uvodni brezplačni posvet. V kolikor vas zanima koncept terapevtske vadbe, nam pišite in se nato uskladimo za uvodni brezplačni posvet s trenerjem iz naše ekipe.

** Semi-osebna trenerstva ravno tako potekajo z individualno obravnavo, zato nam v primeru zanimanja za semi-osebno trenerstvo pišite, nato se dogovorimo in uskladimo za termin brezplačnega posveta ali uvodno uro.

V kolikor želite preizkusiti katero od vadb, nam zaradi številčne omejitve vadečih na vadbah (število vadečih na rekreativnih vadbah je omejeno na 12, na terapevtskih vadbah na 8) pišite na info@kinvital.si in sporočite, ob katerem terminu bi nas želeli obiskati.

Petek 7.7.

V petek 7.7. preizkusa vadb NI, ampak se ob 19:00 uri zberemo v čim večjem številu in prisluhnimo pogovoru z Anjo Šešum, s katero bomo govorili o njenem sodelovanju z Ilko Štuhec, njeni vlogi kot kineziologinji v ekipi vrhunske športnice ter o njenih pogledih o vlogi telesne aktivnosti in sodobne rekreacije.

Anja Šešum, kineziologinja v ekipi Ilke Štuhec | Foto: Tadej Regent / Delo

Zato ste v petek 7.7. vabljeni vsi, ki vas iz prve roke zanima ozadje treningov vrhunske smučarke Ilke Štuhec ter pogled na trenutno stanje rekreacije s perspektive kineziologinje, ki je priča izjemnim psiho-fizičnim naporom vrhunskega športa.

Poleg samega pogovora z Anjo Šešum pa je petkov dogodek seveda super priložnost, da nas pocukate za rokav, nas spoznate in povprašate, karkoli vas zanima v povezavi z novim Kineziološkim centrom, našimi programi in našem načinu dela.

Mesarska cesta 4f – kje je že to?

Kineziološki center se nahaja na Mesarski cesti 4f, tik ob Poljanski cesti, v bližini stanovanjskih blokov na Mesarski cesti in trgovskih centrov Mercator ter Hofer in je del nizke, enonadstropne stavbe s svetlo rumeno barvo fasade, ki tvori atriju podoben prostor.

V neposredno bližino vas pripeljejo tudi mestni avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa in sicer številka 5 in 13 (avtobusna postaja Gornje poljane – 80 metrov oddaljena od centra).

Rad bi preizkusil eno od vaših vadb, a ne morem priti v okviru dnevov odprtih vrat

Nič hudega. Če vam obveznosti ali morebiten dopust onemogočajo obisk v sklopu dnevov odprtih vrat, lahko kadarkoli izkoristite možnost enkratnega brezplačnega obiska ali brezplačnega posveta po dogovoru. V tem primeru nam ravno tako pišite na info@kinvital.si.

Več informacij

V kolikor so informacije v tej objavi preskope in vas zanima več o nas in našem delovanju, nas kontaktirajte na spodnje kontakte. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

info@kinvital.si
031 893 284 (Luka Hren)