Objavljeno: , Kategorija:

5x webinar: O treningu, terapiji, prehrani in poslu

Z gosti – Gregor Sobočan, Nenad Kojić, Matjaž Erjavec, Marko Macuh, Jure Gubanc in Luka Hren

5x webinar o treningu, terapiji, prehrani in poslu

KAJ: 5 različnih spletnih seminarjev z zanimivimi gosti
KDAJ: Od 16. do 24. aprila 2020
ZA KOGA: Trenerje, kineziologe, fizioterapevte in vse, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje s področja treninga, prehrane, posla in terapije
CENA: 20 eur za posamezen webinar, 60 eur za sklop 5 webinarjev
ČAS TRAJANJA WEBINARJA: 1h 15 min

Webinarji potekajo v živo, vendar vam vsebina ostane dostopna, zato jih je mogoče pogledati tudi pozneje oziroma večkrat.

* Informacije o plačilu kotizacije sledijo naknadno po prijavi.

Celoten program

  1. Gregor Sobočan: Ruske vadbene modrosti: Kettlebell (ги́ря) – četrtek, 16.4. ob 19.00
  2. Matjaž Erjavec: Od paličnjaka do junaka – petek, 17.4. ob 19.00
  3. Jure Gubanc in Luka Hren: Poslovne skrivnosti na primeru KinVitala – ponedeljek, 20.4. ob 19.00
  4. Marko Macuh: Osnovni terapevtski pristopi v treningu – sreda, 22.4. ob 19.00
  5. Nenad Kojić: Nenajedaj! Kako jesti zdravo in poceni? – petek, 24.4. ob 19.00

PRIJAVA: info@kinvital.si

V KinVitalu smo se znova potrudili, da smo zbrali nekaj vrhunskih strokovnjakov s področja kineziologije, treninga, prehrane, terapije in tudi poslana tem področju.

Pripravljamo serijo 5 webinarjev, kjer bo vsak izmed predavateljev poskušal podati čim več praktično uporabnih nasvetov, ki jih tudi sam uporablja pri vsakodnevnem delu.

Verjamemo, da se od njih lahko vsi veliko naučimo in prav široko multidisciplinarno znanje je tisto, ki nam omogoča strokovni napredek in je ključ za uspešno poslovno pot.

Komu so webinarji namenjeni?

V sami osnovni bodo te informacije najbolj prav prišle trenerjem, kineziologom in fizioterapevtom ter vsem, ki bi želeli izboljšati svoje znanje s področja treninga in prehrane.

So pa webinarji zastavljeni tako, da bodo zanimivi vam, vaši babici, vašemu osebnemu trenerju ali osebnemu zdravniku, saj gre za praktično uporabno znanje.

Kako bo vse skupaj potekalo?

Vse skupaj bo potekalo preko spletnega prenosa v živo. Na e-mail boste prejeli povezavo in le s to povezavo boste lahko dostopali do prenosa.

Vsak webinar bo zajemal 1 uro praktično-teoretičnega dela, na koncu pa bo na voljo še 15 minut za vaša vprašanja.

Najboljše pa je, da vam ostane vsebina dostopna tudi po koncu webinarja, tako da si lahko zadevo v miru pogledate tudi večkrat.

1. Ruske vadbene modrosti: Kettlebell – ги́ря

Kdaj: četrtek, 16.4. ob 19.00

Cena: 20 eur

Predava: Gregor Sobočan

Gregor je pionir vadbe s KB v Sloveniji, tudi nekdanji vrhunski tekmovalec v Kettlebell liftingu, danes pa predvsem priznan kondicijski trener. In le kdo bi bil boljši naslov, da vam predstavi uporabo KB kot pripomočka za učinkovito vadbo.

Če boste danes malo brskali po Googlu, boste hitro prišli do ugotovitve, da na spletu obstaja neskončno vaj s KB: za roke, za noge, trup … ene boljše, druge slabše. Vendar je prav, da znamo ločiti zrno od plevela.

Gregor, zagovornik predvsem ruskega sistema vadbe, ki je enostaven in efektiven, brez nepotrebnega kompliciranja, vam bo na enak način podal tudi ključne informacije in vaje, za katere je ta ruska utež najbolj uporabna.

2. Od paličnjaka do junaka

Kdaj: petek, 17.4. ob 19.00

Cena: 20 eur

Predava: Matjaž Erjavec

Matjaž je znan kot eden najboljših dvigovalcev  uteži v Sloveniji, avtorjev in trenerjev zlasti s področja moči. Vendar je tudi sam prehodil trnato pot od suhljatega »paličnjaka« do mišičastega »junaka«.

Veliko se osebno spogleduje s podobno idejo, oziroma je to ideja njihovih strank, zato vam bo Matjaž skozi lastno zgodbo povedal, kako je treba zastaviti celoten proces in v kolikšnem času lahko pričakujete rezultate.

Z vami pa bo delili še kakšno »Evolucionarno« idejo, kako združiti vse to znanje v uspešno delo s strankami na individualnem in skupinskem nivoju.

3. Poslovne skrivnosti na primeru KinVitala

Kdaj: ponedeljek, 20.4. ob 19.00

Cena: 20 eur

Predavata: Jure Gubanc in Luka Hren

Jure in Luka sta člana ekipe KinVitala, kjer sta vpeta predvsem v njeno vodenje in pripravo novih projektov. KinVital je v 7 letih delovanja, postala ena od vodilnih blagovnih znamk na področju kineziologije pri nas.

Različna področja delovanja, konstantna osredotočenost na kvalitetno in strokovno delo ter predvsem kreativnost in iznajdljivost so glavne usmeritve KinVitala. V tem času smo uspešno postavili še veliko drugih projektov, kot so: Mehanik hrbta, Kranjska Gora Trail Run in KinVital Running Academy.

Na webinarju bo s pomočjo praktičnih primerov predstavljeno, kako učinkovito porabiti čas, na kaj se osredotočiti v tem stanju karantene, kako se lotevati novih projektov in zakaj verjamemo, da sta multidisciplinarnost in raznolika ekipa ključ do uspešnega delovanja.

4. Osnovni terapevtski pristopi v treningu

Kdaj: sreda, 22.4. ob 19.00

Cena: 20 eur

Predava: Marko Macuh

Marko je fizioterapevt, ki se je po končanem študiju podal še v tujino in pridobil še naziv Master of Science po programu Sports Injury. Vrsto let je bil aktiven atlet in kot fizioterapevt še vedno ostaja aktivno vpet v šport. Trenutno ga najbolj okupira delo v zasebni ambulanti v Trnovem, je pa tudi asistent na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani.

Skozi osnovne terapevtske pristope vam bo predstavil nekatere osnove s področja fizioterapije, ki pridejo prav predvsem trenerjem in kineziologom. Da dobro poznajo delo drug drugega, je ključno za dobro sodelovanje strok.

Z webinarjem boste nadgradili svoje terapevtsko znanje in bolje spoznali delo fizioterapevta. Prav multidisciplinarnost je odlika dobrega strokovnjaka, po drugi strani pa tudi dobro poznavanje strok, da lažje pravilno usmerimo človeka, kadar je njegova težava izven našega znanja.

5. Nenajedaj! Kako jesti zdravo in poceni?

Kdaj: petek, 24.4. ob 19.00

Cena: 20 eur

Predava: Nenad Kojić

Nenad je eden najprepoznavnejših slovenskih »hranovedcev« ali »food geekov«. Medtem ko številni danes neomejeno požirajo hrano, on požira znanstvene študije in težko gradivo, ki je nerazumljeno mnogim in ga prevaja v vsem razumljiv »ljudski jezik«.

Nenad ne bo najedal, ampak bo govoril o zmotah, ki pogosto veljajo na področju zdrave prehrane, da je ta hrana draga in težko dostopna vsem. Vse skupaj bo prikazal s povsem praktičnimi primeri, kako si lahko sami uredite, oziroma kako urediti prehrano vaše stranke na ekonomičen način.

Veliko ljudi bo presenečenih nad njegovimi besedami, saj v popularnih medijih slišite vse možne teorije, strašenje in kompliciranje glede prehrane. Veseli nas, da imamo tudi strokovnjaka, ki živi in dela prav za to, da vam prehrano naredi lažje prebavljivo in razumljivo.

PRIJAVA

Cena: 20 eur za 1 webinar; 60 eur za vseh 5 webinarjev

Prijave in več informacij na: info@kinvital.si

Prijavo je treba oddati vsaj 1 dan pred izvedbo seminarja!