Objavljeno: , Kategorija:

Dnevi kineziologije – Trenerji vračajo udarec

Dnevi kineziologije – Trenerji vračajo udarec

KAJ: KinVital dnevi kineziologije – Trenerji vračajo udarec
KDAJ: Sobota 12.2.2022, od 9.00 do 19.00; Nedelja 13.2.2022 od 9.00 do 18.00
KJE: KinVital Hiša na travniku, Dob pri Domžalah – Ljubljanska cesta 1, Dob,  Domžale
ZA KOGA: za vse trenerje, fizioterapevte, kineziologe in tudi vso laično publiko
PRIJAVA na info@kinvital.si

!! Pozor, vsa predavanja in delavnice smo skrbno posneli, tako da je posnetke možno zakupti tudi po dogodku. V kolikor bi vas zanimale video vsebine, nam pišite na info@kinvital.si.

V soboto in nedeljo, 12. in 13. februar 2022, vse trenerje, fizioterapevte, kineziologe in tudi vso laično publiko vabimo na tradicionalne KinVital kineziološke dneve.

V dveh dneh smo zbrali posebne, zanimive, učene in izkušene goste, ki bodo prispevali k temu, da postanete nezlomljivi, in predvsem, da boste znanje in izkustva s področij vadbe moči in telesa, uma, rehabilitacije, treninga itd. prenesli naprej, ter pomagali našo državo graditi vedno močnejšo.

Imamo epidemijo šibkosti in vsi naši gostje na vsakoletnih dnevih kineziologije predstavljajo znanje in izkušnje, kako se proti šibkosti boriti in jo spremeniti v moč.

Marsikdo si misli, da je naše delo v trenutnih razmerah najbolj podcenjeno. A hkrati potrebe po strokovno usposobljenih trenerjih, terapevtih, učiteljih, ki so sposobni ljudi spremeniti v supermane, samo naraščajo.

Mi vas potrebujemo, vi nas potrebujete in ljudje nas potrebujejo.

Povabili smo druščino raznolikih strokovnjakov. Vsak od njih vam bo dal nov zagon in znanje. Tokratni dogodek se bo odvijal v živo v naših prostorih Hiše na travniku na Dobu pri Domžalah. Število udeležencev bo omejeno na 20. Hkrati bomo pa dogodek tudi snemali, tako da boste imeli možnost ogleda celotnega dogodka preko spleta tudi kasneje.

Vsak gost ima 2-urno delavnico in trening.

Dogodki so primerni tako za profesionalno kot laično publiko!

Urnik:

Program delavnic

Z nami bodo:

SOBOTA 

9.00 do 11.00 Matej Hočevar, VigorGround: Mateja Hočevarja ni potrebno posebej predstavljati. Je eden od pionirjev funkcionalne vadbe in integracije vadbe moči, ter kondicijske priprave. Z VigorGround-om so že dolgo eni od vodilnih na slovenski sceni, kar se tiče fizične priprave in treninga, tako za rekreativno kot športno populacijo. Matej bo predstavil proces pravilnega programiranja kondicijske priprave in vadbe moči za rekreativce in različne športnike. Bodite športno oblečeni in pripravljeni na akcijo!

11.00 do 13.00 Emil Ledenko – Ledeni : Emil je najbolj cenjeni slovenski “ledeni mož”. V 2 urah vas bo popeljal čez svojo metodo dihanja in mentalne priprave na soočenje z mrazom, ter premagovanjem strahu pred šoki. Ne bomo samo govorili in dihali. Postavili bomo tudi bazen, kjer boste lahko preizkusili osvojene tehnike premagovanja strahu pred hladno vodo!

14.00 do 16.00 Matjaž Belšak – The strongman: Najmočnejši Slovenec nam bo predstavil osnove športa moči Strongman. Učil bo tehnike pravilnega dvigovanja različnih bremen, ki jih uporabljajo strongman-i, ter kako oblikovati primeren trening. Strongman trening in pripomočki, ki jih uporabljajo je verjetno najbolj funkcionalna oblika treninga, ki jo moramo za dolgoživa telesa obvladati vsi.

16.00 do 18.00 KinVital Popolna rehabilitacija ramenskega obroča: Ekipa KinVitala bo pokazala celoten postopek rehabilitacije poškodb ramenskega obroča. Vse od fizioterapije do treninga, ter od poškodb rotatorne mansete, zamrznjene rame, do obravnave po izpahih GH sklepa.

18.00 do 19.00 Aleš Potrč: Aleš Potrč je vsem poznan kot vodja FitTovarne, fitnesa, izobraževalnega centra in prodaje fitnes izdelkov. Poleg dela s strankami, veliko truda vlaga v izobraževanje in podajanje znanja naprej novim trenerjem. Predstavil bo veščine, ki so za vse trenerje pravzaprav najbolj pomembne: Kako si s svojim delom konec meseca plačati račune, investirati v znanje, povečati posel in hkrati tudi uživati v življenju? Da, Aleš nas bo brcnil tudi v poslovne vode.

NEDELJA

9.00 do 11.00 Nuša Gnezda: NooShee fit je ena vodilnih trenerk, ki je usmerjena v vadbo, ter treninge z nosečnicami in ženskami po nosečnosti. Predstavila bo celoten postopek obravnave, ki ga uporablja s svojimi strankami. Gre za zelo nujno znanje in je precej dobrodošlo za vse trenerje, vključno moške, ki si želijo delati več na področju vadbe moči z nosečnicami. Prav tako je nepogrešljivo za vse, katerim je eden izmed ciljev, da na treningih obdržijo tudi ženske v nosečnosti.

11.00 do 13.00 Verbijeve urice čaranja: Tadej Verbost nam bo predstavil različne alternativne manualne in vadbene metode za odpravo bolečin, uravnavanje psihofizičnega stanja športnikov in dvig potenciala. Vse od fascialnih verig, sprememb senzorno motoričnih funkcij, akutnega dviga gibljivosti in aktivacijskega potenciala telesa… Tadej izvaja trenažne procese z mladimi športniki v klubih in se hkrati ukvarja tudi z različnimi metodami rehabilitacije.

14.00 do 16.00 Ian Oskar Katanec: Ian je mlado ime na slovenski sceni treninga in rehabilitacij. V svojem delu združuje tako vadbo, kot korekcijski trening, ter manualno terapijo. V svoji delavnici bo predstavil proces biomehanske analize gibanja, ki jo združuje skupaj z manualnimi tehnikami. Ta hibridni pristop vadbe in manualne terapije nam omogoča izjemne rezultate, saj manualna terapija “odpre” prostor za izboljšave, ki jih potem s primernimi vajami tudi ponotranjimo in tako telo dvignemo na višji nivo funkcionalnosti, ter gibalne inteligence.

16.00 do 18.00 Prehranska debata: LCHF vs. THE WORLD: Vse o prehrani. Na koncu nas čaka še poslastica. Prehranski panel, okrogla miza in debata, ki jo bomo moderirali. Povabili smo zanimive in pronocljive govorce, ter raziskovalce prehranske znanosti. Z nami bodo Leon Bedrač, Žan Zupančič, Jernej Ogrin, Nenad Kojić in Mark Budler. Verjamem, da ste se poslušanja o prehrani že najedli. Česar manjka so zdrave debate, kultura dialoga in izmenjava mnenj. Na dogodek vabljeni vsi, ki vas zanima prehrana, še posebej pereče teme.

CENA:

Vsa predavanja in delavnice smo skrbno posneli, tako da je možno posnetke zakupiti tudi po dogodku. V kolikor bi vas zanimale video vsebine, nam pišite na info@kinvital.si.

40 € (2-dnevna online video karta. Omogoča dostop do vseh posnetih delavnic in vsebin dogodka)
30 €
(1 poljubno izbran posnet dan dogodka)
20 €
(poljubno izbran posnetek 1 delavnice)
Posnetke si lahko ogledate kadarkoli in kolikorkrat želite.

Prijava

Prijave na info@kinvital.si.