Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Fizioterapija KinVital

Piše: KinVital

V KinVitalu smo na področju kineziologije prisotni že dobro desetletje in smo v tem času uspeli zgraditi eno bolj prepoznavnih zgodb v Sloveniji, še zlasti pa v Ljubljani in Dobu pri Domžalah, kjer imamo svoja kineziološka centra.

Širitev ponudbe s fizioterapevtskimi storitvami nam omogoča, da sedaj strankam nudimo celostno ponudbo na področju rehabilitacij poškodb, odprave kroničnih bolečin in specialne vadbe pri kroničnih boleznih.

Kako poteka naša obravnava?

Pri naši obravnavi gre za preplet fizioterapije in kineziologije. Sam proces je seveda malce odvisen od vašega začetnega stanja in končnega cilja, ampak v večini primerov poteka v naslednjih korakih:

  1. Uvodni posvet: seznanimo se z vašim stanjem, potekom težav/poškodbe in pripravimo okvirni načrt poteka dela pri nas.
  2. Diagnostični pregled in sestava ustreznega programa vaj: natančno pregledamo vašo težavo/poškodbo, pogledamo vaše gibalne vzorce, določimo ustrezno terapijo in pripravimo načrt kinezioloških vaj.
  3. Fizioterapija: cilj fizioterapije je zmanjšanje/odprava bolečine ter vas skozi osnovne vaje pripraviti za naslednji korak – kineziološko vadbo.
  4. Kineziologija – kineziološka vadba: je zelo povezana s samo fizioterapijo, vendar se tukaj osredotočimo predvsem na izboljšanje kakovosti gibanja, krepitev, gibljivost … Glavni cilj zadnjega koraka je, da vas dvignemo na višji gibalni nivo in vas pripravimo za vsakodnevne gibalne in športne izzive.

Ekipa strokovnjakov

Ekipo sestavljajo strokovnjaki s področja fizioterapije, kineziologije in trenerstva. Skupaj vam omogočamo celostno obravnavo v vašem procesu rehabilitacije.

Skozi leta smo ustvarili pravo zakladnico informacij, ki jo najdete na:

Sodelovali smo z mnogimi podjetji in v sodelovanju z Mercatorjem posneli tudi zbirko vaj in nasvetov:

V okviru sodelovanja z enim od največjih rekreativnih športnih dogodkov pri nas smo pripravili niz zapisov in posnetkov s področja tekaških poškodb in preventive:

Ustvarili kar nekaj zapisov za najbolj brane domače portale:

Naša zgodba pa je bila v preteklih letih predstvljena tudi v reviji Reporter in na rtvslo.si:

Čakalne vrste?

V KinVitalu ne maramo marketinških trikov v stilu »samo še 2 prosti mesti« oziroma »trenutno smo polno zasedeni, prijavite se v čakalno vrsto«.

Namesto tega se raje posvečamo dobri organizaciji dela in tako poskrbimo, da boste do vaše uvodne obravnave prišli čim prej, v 95% boste prišli na vrsto že znotraj 7 dni. Tisti, ki ste časovno bolj obremenjeni in tako malce manj fleksibilni, pa nekako v maksimalno 10 dneh.

Terminsko smo vam na voljo zjutraj, dopoldne, popoldne in zvečer. Vsak dan od ponedeljka do petka! Pri nas vam ni potrebno čakati več tednov in mesecev, medtem pa bolečina kar vztraja in vam slabša kvaliteto življenja.

Če bi želeli čim prej priditi do obravnave pri nas, nam pišite ali pa nas pokličite in mi se bomo potrudili, da čim prej uredimo vašo težavo.

Kako do nas?

Za uvodni obisk nam lahko pišete na fizioterapija@kinvital.si oziroma kliknete na spodnji gumb za brezplačni uvodni posvet. Preko telefona pa smo dosegljivi na 051 658 809 (Blaž).

Naše kineziološke storitve najdete v Ljubljani, Dobu pri Domžalah, Velenju in Mariboru. Naša fizioterapevtska ambulanta pa vam je še dodatno na voljo v Ljubljani v Medicinskem centru Šiška.

Če se sprašujete koliko obravnav bo potrebnih, bomo to najlažje rešili kar na uvodnem brezplačnem posvetu, ko se bomo bolj točno seznanili z vašim stanjem in našli pravo obravnavo za vašo poškodbo in tudi denarnico.

Cenik fizioterapevtske obravnave: 
1 ura: 60 eur
4 ure: 220 eur
8 ur: 400 eur
Mala obravnava (cca 30 min): 35 eur
Fizioterapija + sestava programa vaj (1h 15min): 75 eur

Cenik kineziološke vadbe:
Uvodni pregled in sestava programa (1h 15min): 75 eur
1x tedensko 65 eur / mesečno
2x tedensko 115 eur / mesečno
3x tedensko 150 eur / mesečno

Potrebujete pomoč oziroma imate vprašanje za nas?

Prijavi se na uvodni posvet