Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Funkcionalna vadba

Namen funkcionalne vadbe je vodena oblika rekreacije, ki z uporabo gibanj in vaj vadbo za moč približa slehernemu posamezniku, najsi bo to začetnik ali reden rekreativec.

Funkcionalna vadba je namenjena predvsem krepitvi, posledičnemu oblikovanju telesa in izboljšanju splošne telesne pripravljenosti.

Na vadbah si pomagamo s pripomočki kot so TRX trakovi, blazine, različne žoge, elastike in uteži, velik nabor vaj pa predstavljajo tudi vaje in gibanja z lastno telesno težo.

Ker kot kineziologi želimo preko svojih programov rekreativcem predstaviti pomembnost pestrega in primerno odmerjenega telesno aktivnega prostega časa, temu seveda sledimo tudi pri samem vodenju naših vadbenih programov. Veliko poudarka tako namenjamo pravilni in predvsem varni tehniki izvajanja vaj in podajanju nekaterih informacij, ki rekreativcem sčasoma lahko služijo kot temelj za varno rekreativno udejstvovanje, kjerkoli in kadarkoli.

Lokacije in urniki vadb

Funkcionalni vadbi pod strokovnim vodstvom kineziologov se lahko pridružite v KinVital kinezioloških centrih v Ljubljani in Domžalah. Kdaj? Lahko že zjutraj, sredi popoldneva ali zvečer.

Cenik

Uporabljamo sistem mesečnih vadnin, kar pomeni, da mesečna vadnina vedno velja 1 mesec. Vadnina prične veljati tistega dne, ko pričnete z vadbami in velja do istega datuma v naslednjem mesecu.

Ob zakupu vadnine se odločite katere termine boste obiskovali in kolikokrat tedensko. Cene vadnin so vezane na število tedenskih obiskov.

Si želite dodatnih informacij?

Kontaktirajte nas, z veseljem se potrudimo in odgovorimo v karseda hitrem možnem času.

Imate dodatna vprašanja v povezavi s funkcionalno vadbo? Ali pa nas morda želite najprej le osebno spoznati?

Izkoristite brezplačni posvet