Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Jutranja vadba v KinVital centrih v Ljubljani in Domžalah

Zakaj sploh jutranja vadba? Razlogov je več in če se prepoznate v nekaterih spodaj opisanih razlogih, zakaj bi dan pričeli z vadbo, se lahko povsem brezplačno oglasite pri nas na eni izmed jutranjih ali dopoldanskih vadb ter preizkusite, če je pričetek dneva z vadbo in sproščeno družbo pisan na vašo kožo.

Torej, zakaj bi že navsezgodaj štartali dan z vadbo?

Ste eden izmed tistih, ki s službo ne začenjate v zelo zgodnjih urah in si lahko privoščite dan pričeti z rekreacijo. Saj veste, po jutru se dan pozna.

Tako se lahko po sproščeni jutranji rekreaciji lažje in z večjim zanosom odpravite v nov delavnik.  Dnevne obveznosti gor ali dol, morda pač enostavno želite dan pričeti z gibanjem in rekreacijo in vam je že iz tega razloga jutranja vadba dobrodošla poživitev nekaterih dni v tednu.

Ali pa ste tako ali tako že navajeni vsako jutro, preden stopite v nov dan, pričeti z gibanjem in bi vam dodatna vadba pod strokovnim vodstvom to rekreativno rutino dodatno obogatila.

Vadba-za-zdravo-hrbtenico

Vadba-za-zdravo-hrbtenico

Lokacije in urnik

Jutranje in dopoldanske vadbe lahko obiskujete na dveh lokacijah. V Ljubljani in Domžalah.

Ljubljana – Mesarska cesta 4f
Domžale – ulica Antona Skoka 2

Za natančnejši pregled urnikov in opis lokacij, sledite spodnjim povezavam.

P.S.: Z vadbami pričenjamo že ob 6:15.

Kratek pregled jutranjih in dopoldanskih vadb

Funkcionalna vadba – je namenjena vsem, ki želijo svoj prosti čas začiniti s strokovno vodenim rekreativnim programom, usmerjenim v izboljšanje splošne telesne pripravljenosti. Program vadbe sestavljajo predvsem krepilne vaje za izboljšanje splošne moči, pri katerih si pomagamo z različnimi vadbenimi pripomočki (TRX trakovi, elastike, uteži …).

Zdrava hrbtenica – Vadba za zdravo hrbtenico je manj intenzivna in bolj umirjena vadba v primerjavi z našimi ostalimi vadbenimi programi. Ker je zdravje hrbtenice glavni fokus tovrstne vadbe, se osredotočamo na krepitev mišičnih skupin trupa, predvsem pa na koordinacijo in učenje kontrole mišic medeničnega obroča, trupa in ramenskega obroča.

Osebno/semi trenerstvo – vadba je vedno osebno prilagojena vsakemu posamezniku, tako da je program sestavljen glede na cilj vadečega. Lahko je usmerjena bolj terapevtsko (vadba po poškodbi), povsem splošno ali pa v pridobivanje mišične mase, oblikovanje postave, izgubo teže …

Terapevtska vadba – Terapevtska vadba je namenjena predvsem tistim, ki se zaradi poškodbe, individualno pogojenih telesnih omejitev ali kroničnih obolenj ne morejo brezskrbno udeleževati preostalih rekreativnih programov pri nas ali kje drugje.

Senior programi (prilagojeni za populacijo nad 60. letom starosti):

moč in ravnotežje – krožna vadba s poudarkom na vajah oči in ravnotežja
nordijska hoja – hoja s palicami ob Kamniški Bistrici
za kolke in kolena – krepilne vaje s poudarkom na kolčnem in kolenskem sklepu
zdrava hrbtenica – vaje za krepitev trupa ter gibljivost
za srce in ožilje – več kardio vaj, kjer je cilj pospešiti srčni utrip

Vabljeni na brezplačni preizkus katerekoli od vadb!

Kontaktirajte nas

V kolikor želite več informacij ali se želite prijaviti na brezplačen preizkus katere od vadb, nas kontaktirajte.

* V primeru zanimanja za terapevtsko vadbo ali kakršno koli obliko osebnega trenerstva, se namesto brezplačnega obiska dogovorimo za brezplačni uvodni posvet pri nas.