Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Jutranje in dopoldanske vadbe v Domžalah

Si bolj jutranji tip človeka in rad že zjutraj postoriš, kar mnogi preložijo na popoldne? Ali pa ti terminsko mnogo bolj ustrezajo jutranje oziromadopoldanske vadbe? Če si na katerega od vprašanj odgovoril/-a pritrdilno, si lepo vabljen/-a, da se nam pridružiš na vadbah v KinVitalu.

V jutranjem in dopoldanskem času se nam lahko pridružiš na funkcionalni vadbi, zdravi hrbtenici ali pa na osebnem trenerstvu. Začenjamo pa tudi z razširjenim programom za upokonjence, kjer smo že obstoječi vadbi za moč in ravnotežje ter vadbi za zdravo hrbtenico, dodali še vadbe za srce in ožilje, za kolke in kolena ter nordijsko hojo.

Lokacije in urnik

Najdete nas lahko na ulici Antona Skoka 2, Domžale.

Vadbe pa potekajo vse od 6:45 do 10:30. – URNIK

Kineziološki vadbeni center

Kineziološki-vadbeni-center

Opis programov:

Funkcionalna vadba – krožna vadba s poudarkom na moči. Sestavljena je iz osnovnih vaj moči, kot so počepi, sklece, izpadni koraki … za popestritev pa se dodajo kardio vaje, kjer malo bolj pospešimo srčni utrip.

Zdrava hrbtenica – vadba primerna za ljudi, ki imajo občasne težave s hrbtenico ali pa tudi za tiste, ki jim bolj ustreza nekoliko bolj umirjen tip vadbe in bi radi okrepili predvsem svoje mišice trupa (trebuh, hrbet in zadnjične mišice) ter zraven še izboljšali svojo gibljivost.

Osebno/semi trenerstvo – vadba je vedno osebno prilagojena vsakemu posamezniku, tako da je program sestavljen glede na cilj vadečega. Lahko je usmerjena bolj terapevtsko (vadba po poškodbi), povsem splošno ali pa v pridobivanje mišične mase, oblikovanje postave, izgubo teže …

Senior programi (prilagojeni za populacijo nad 60. letom starosti):

moč in ravnotežje (ponedeljek) – krožna vadba s poudarkom na vajah oči in ravnotežja
nordijska hoja (torek) – hoja s palicami ob Kamniški Bistrici
za kolke in kolena (sreda) – krepilne vaje s poudarkom na kolčnem in kolenskem sklepu
zdrava hrbtenica (četrtek) – vaje za krepitev trupa ter gibljivost
za srce in ožilje (petek) – več kardio vaj, kjer je cilj pospešiti srčni utripa

Vabljeni na brezplačni preizkus katerekoli od vadb!

Prijave na:

info@kinvital.si
031 893 284 (Luka)