Objavljeno: , Kategorija: Življenjski slog

Kako se je Lili Milanković znašla v ekipi KinVital

KinVital Ekipa se počasi širi in ker poudarek pri našem delu vedno sloni na osebnem pristopu, se nam zdi pošteno, da se tudi na spletu konkretneje predstavimo.

Lili za razliko od nas ni študirala v Ljubljani, temveč je magistrirala iz Aplikativne kineziologije na Fakulteti za vede o zdravju. Tokrat na hitro v par točkah razkrijemo, kako in zakaj se je vključila v našo ekipo.

kineziologinja_Lili_Milankovič

kineziologinja_Lili_Milankovič

Prvi stik s KinVital ekipo

Lili je očitno povsem prevzela dobra volja našega zgovornega Jureta, ki ga je nekega lepega dne spoznala na sejmu v Domžalah. Jure je očitno res pravi za promocijo naše ekipe, ko nam je uspešno priskrbel ženski pridih v naši ekipi fantov. 🙂

Beseda na besedo torej in ni minilo veliko sekund, ko je Lili pričela opazovati naše delo od znotraj in se počasi prostovoljno vključevati in pomagati pri vodenju nekaterih vadb.

Sprejeli smo jo odprtih rok in se dogovorili v smislu: »Poskusimo in čez čas vidimo, če smo za skupaj ali ne.« Lili je zagrabila, nam pomagala pri nadomeščanjih in počasi postajala tudi del naših neformalnih druženj.

Počasi in predvsem spontano se je infiltrirala v  našo ekipo, medtem ko je sproti delala na več koncih.

»Lili, tako kot vsaka ekipa, imamo tudi mi svoje posebnosti. Kaj ti je padlo v oči na začetku?«

Pogumno vprašanje z naše strani, ampak glede na sumljivo spreten diplomatski odgovor na vprašanje, jo bomo ta isto vprašanje očitno vprašali še enkrat čez recimo 3 leta. 😉

Njen odgovor?

»Hmmm, da manjka ženska roka?« 🙂

Še malo podrezamo in dobimo nadaljevanje:

»Takoj sem opazila prikupno zmedenost fantov, ki pa so več kot očitno kot ekipa dobro funkcionirali. Takoj sem videla, kar sem iskala – idealno ekipo za nove poklicne izzive!«

»Kako si potem s časom dojemala našo ekipo?«

Da Lili ne bo jezna, spodaj napišemo njen odziv kar direktno v njenih besedah.

»Predvsem mi je bila všeč energija v ekipi in to, da imate fantje toliko elana in idej, ki so se dopolnjevale z mojimi, kar me je takoj pritegnilo zraven k sodelovanju. Vsak od fantov je pustil pri meni poseben vtis, seveda pozitiven.

Jure me je pritegnil s svojim pozitivnim karakterjem in energijo. Luka se mi je zdel kot mislec, ki ima vedno vse naštudirano in ti da občutek, da se od njega lahko veliko naučiš. Uroš je pustil vtis lahkotnosti – vedno si je vzel čas in te z nasmehom pozdravil. Za Črta pa bi rekla, da nekako bdi nad vsem skupaj in obvlada svoje PR delo.

Predvsem pa bi pri vseh izpostavila prijaznost, vljudnost ter občutek za sočloveka.«

Ufff, plus pike za nas. 😉 Kot smo omenili prej, da vidimo, kaj bo rekla čez 3 leta, ko bo KinVital ekipa povsem zlezla pod njeno kožo in bo lahko brez dlake na jeziku pokomentirala njen prvi vtis o našem pristopu k delu. 😉