Objavljeno: , Kategorija: Vadba

KinVital kineziološki center v Domžalah

Center se je do danes izkazal kot prostor, ki nam omogoča fleksibilnost za kvalitetno delo ter odlično zagotavlja občutek domačnosti ter medsebojne povezanosti med trenersko ekipo in našimi vadečimi. Zavedamo se, da kineziologi delamo z ljudmi, delo z ljudmi pa vedno prinaša boljše rezultate ob dobrem vzdušju, ki je vedno posledica dobre komunikacije. Z lastnim prostorom smo si priborili razkošje in možnost, da si za vas brez hitenja vzamemo čas, vas spoznamo, vam prisluhnemo ter na vašo željo ponudimo storitev in nasvet.

Kaj? KinVital, kineziološki center
Kje? Ulica Antona Skoka 2, Domžale
Kdaj? Cel teden z izjemo sobote – URNIK

Za brezplačen obisk vadb ali osebni posvet se lahko naročite na info@kinvital.si.

KinVital kineziološki center v Domžalah

KinVital-kineziološki-center-v-Domžalah

KinVital ponudba v Domžalah

Z odprtjem lastnih prostorov smo se zavezali in si naložili novih odgovornosti. Odgovornosti izboljšanja našega delovanja v smeri čim bolj celostnega in individualnega pristopa k delu z vami.

V naši ponudbi se najde nekaj za vsakogar. Do prave kombinacije vadb, pa vam bomo seveda pomagali tudi mi s svojimi nasveti. Pripravili smo raznolike programe funkcionalnih, preventivnih, intenzivnih ter tudi bolj umirjenih vadb znotraj samega centra, ob Kamniški Bistrici nadaljujemo s tekaško vadbo, poleg omenjenih vadb se na terapevtski vadbi s še bolj individualno usmerjenim pristopom posvetimo tistim, ki si želijo gibanja po poškodbah ali tistim, ki jim sproščeno rekreativno udejstvovanje onemogoča kaka druga posebnost gibalnega aparata.

Funkcionalne vadbe

KinFit – funkcionalna vadba pri kateri je poudarek na krepilnih vajah s pripomočki (TRX, elastike, kettlebelli,…). Gre za srednje intenzivno vadbo, kjer se težavnost lahko prilagodi tako začetnikom, kot tudi tistim bolj redno aktivnim.

KinXtreme – intenzivna vadba, kjer se prepletajo krepilne vaje z lastno telesno težo in vaje za dvigovanje srčnega utripa. Vadba je zaradi nekoliko višje intenzivnosti bolj primerna za redno aktivne.

Terapevtske ter body & mind vadbe

KinSpin hrbtenica – vadba namenjena preventivi ter odpravljanju bolečin v predelu hrbtenice. Manj intenzivna vadba, ki je odlična za začetnike in ljudi, ki se srečujejo z bolečinami v hrbtu.

Pilates – kombinacija vaj je usmerjena v krepitev našega centra – jedra. Skozi vadbo pilates boste začutili svoje telo ter izpopolnili usklajenost razuma, telesa in duha. Primerna za začetnike in redno aktivne posameznike.

KinSenior – vadba za tretje življenjsko obdobje. Za vadbo nikoli ni prepozno, le ta lahko namreč naredi veliko razliko v kakovosti vašega življenja.

Terapevtska vadba – gre za vadbo namenjeno rehabilitaciji in odpravljanju bolečin. Vsak vadeči bo vadil po zanj pripravljenem programu, tako da je primerna za odpravljanje različnih bolečin in mišičnih neravnovesij.

Vadbe za tekače

KinRun –  tekaška vadba je namenjena rednim tekačem, ki bi radi izboljšali svojo tehniko teka ter svojo tekaško pripravljenost. Sestavljena je iz različnih tekaških vsebin ter vaj za moč in ravnotežje. Poteka po čudovitih poteh ob Kamniški Bistrici.

0 – 5 km – namenjena vsem tekačem začetnikom in vsem, ki bi se radi šele podali v svet teka. Vadba vsebuje lahkoten tek, ki ga prekinjamo s hojo, vmes pa naredimo še kakšno vajo za moč in tehniko teka.

Ostala ponudba v centru

Osebno trenerstvo – za posameznike ali manjše skupine (2 – 4 osebe). Program je vsebinsko in časovno popolnoma prilagojen vašim potrebam in željam.

Priprava rekreativnih in profesionalnih športnikov – kondicijska priprava, meritve, načrti vadbe …

Za brezplačen obisk vadb ali osebni posvet se lahko naročite na info@kinvital.si.

Prijavi se za brezplačni preizkus vadbe

Prijavite se na poljuben termin in vadbo brezplačno osebno tudi preizkusite.

Prijave na info@kinvital.si.

Spoznajte nas in naš način dela.

Izkoristite brezplačni posvet