Objavljeno: , Kategorija: Življenjski slog

KinVital skupnost

Skupinska-slika-tekačev-v-Ljubljani

Oblikovanje prave male skupnosti tekačev in rekreativcev znotraj KinVitala je tisto, na kar smo izjemno ponosni. Skupnost se je razvila pravzaprav sama od sebe na podlagi večletnega druženja na vadbah in dodatnih družabnih dogodkih, ki jih občasno organiziramo.

Ko smo bili priča rezultatom, ki jih skupnost prinaša vsakemu posamezniku, ki je del le-te, smo svoj fokus v krepitev naših medsebojnih vezi le še okrepili. Ves čas opozarjamo na naš oseben pristop pri vsem, kar počnemo. Z razlogom. Šele, ko se med seboj vsi dobro poznamo, lahko snujemo prijateljski odnos, ki rekreacijo in gibanje oplemeniti v zelo pomembni meri.

Dobra družba na vadbah je namreč olje za ogenj entuziazma in dobre volje, ki nato podpira vse kar počnemo skupaj. Kot vsak prijateljski odnos zahteva svoj delež vložene energije, da cveti, ravno tako mi vlagamo čas in energijo v vzdrževanje naše male skupnosti.

Kako? Tako, da poleg obstoječih programov organiziramo skupinska tekaška druženja med vikendi, skupaj se udeležujemo nekaterih rekreativnih prireditev, občasno se odpravimo na kak izlet. Tudi občasno druženje ob pijači po sami vadbi ni odveč. 🙂

Za lažjo predstavo, kdo smo in kako skupaj preživljamo čas, si preberite kratek zapis vtisov po enem izmed naših organiziranih izletov.

KinVital smo trenerji in vadeči. Predvsem pa smo tudi prijatelji in kolegi.

Razmišljate o pridružitvi k našim vadbenim programom?

Izkoristite brezplačni posvet