Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe

Masaža

klasična_masaža

klasična masaža v centru KinVItal

Malo je ljudi, ki ob besedi masaža občuti nelagodje. Masaža je univerzalen, dodobra preverjen ter učinkovit način za psiho-fizično sprostitev.

Ne le sprostitev, masaža ima lahko ob akutnih ali kroničnih mišičnih napetosti celo terapevtski učinek, saj je lahko dobra dopolnitev k športnemu treningu, rekreativnim vadbam in kinezioterapiji.

Masaža ima tako vlogo užitka in zmanjševanja prekomerne napetosti mišičja, cilj katerega je konec koncev omogočanje optimalnih gibalnih vzorcev med športnimi treningi, rekreativno vadbo in predvsem neovirano gibanje tekom vsakdana.

Masaža tako lahko dodatno doprinese aktivnim športnikom kot rekreativcem. Najsi bo to le z namenom užitka ali namensko sproščanje manjših ali večjih napetosti določenih mišičnih skupin.

Masaža s Tecar terapijo

Poleg klasične in športne masaže kot dodatek k masaži uporabljamo tudi Tecar terapijo. Tecar tehnologija se bolj ali manj uporablja v preventivni in rehabilitacijski fazi, saj zmanjšuje napetost v mišicah, izboljšuje površinsko in globinsko prekrvavitev, odpravlja bolečino, vzpodbudi limfni in venski obtok, omogoča hitrejše celjenje vnetih tkiv in pomaga pri zdravljenju kosti.

Več o sami Tecar terapiji in uporabi le-te si lahko preberete TUKAJ.

Masaža v kombinaciji s terapevtsko vadbo

Vsaka bolečina ima svoj vzrok in v veliki meri je le-ta mehanskega ozadja. Dolgotrajni, enostranski in neprimerni gibalni vzorci sčasoma pripeljejo do bolečin, kar znotraj naše ekipe skušamo odpravljati preko terapevtske vadbe.

Masaža je odlično sredstvo trenutne odprave ali omilitve bolečin na kratki in srednji rok. Največ pa šteje dolgoročna odprava vzrokov bolečin, kar pomeni opredelitev gibalnih vzorcev in obremenitev, ki pripeljejo do težav.

Na tem mestu mi pristopimo s kombinacijo primernega vadbenega protokola in masaže, saj z masažo blažimo simptome in posledice, z vadbo pa vzroke.

Lahko se odločite za obiskovanje terapevtske vadbe in masaže v polnem obsegu ali koristite cenovno ugodnejši paket, ki zavzema:

Lokacije in rezervacija termina

Masaže izvajamo v KinVital kineziološkem centru v Ljubljani na Mesarski cesti 4f.

Rezervacija termina poteka po dogovoru, rezervacijo pa opravite tako, da pišete na spodaj navadeni e-mail naslov:

spela.campa@kinvital.si

Cenik

  • .
  • Klasična masaža
  • Masaža s Tecar terapijo
  • 2x Tecar terapija + Terapevtska vadba
  • 60 min
  • 50 EUR
  • 50 EUR
  • 99 EUR

*Vsi vadeči KinVital programov v Ljubljani in Domžalah so deležni 10% popusta na masaže.

Si želite dodatnih informacij?

Kontaktirajte nas, z veseljem se potrudimo in odgovorimo v karseda hitrem možnem času.