Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Mladi športnik – poletni treningi z ekipo KinVital

V poletnih mesecih, ko šola ni več glavna obveznost, vabimo mlade športnike na trening, kondicijsko pripravo in športno obarvano druženje pod strokovnim vodstvom kineziologov ekipe KinVital.

Glavne informacije

TRAJANJE: 1. julij – 31. avgust
TERMINI: torki in petki ob 10.00
TRENINGI: 1-urni treningi, 1x ali 2x tedensko (1x tedensko zunaj, 1x v telovadnici – po želji in dogovoru lahko tudi več treningov tedensko)
LOKACIJE:  Mesarska cesta 4f (Ljubljana), ulica Antona Skoka 2 (Domžale)
ZA KOGA: Za mlade športnike (ne glede na šport), od 11 – 19 let
CENA: 45€ mesečno (1x tedensko) ali 65€ mesečno (2x tedensko)
PRIJAVE in več informacij: info@kinvital.si

Namen?

Pregled in ocena osnovnih gibalnih sposobnosti na podlagi katere vsakemu udeležencu sestavimo osebni program z namenom izboljšanja gibalne učinkovitosti, poprave morebitnih neravnovesij, preventive pred poškodbami in optimalne priprave na šport.

Mladostniki obožujejo šport in prav je tako. Njihova strast do tistega enega športa pa lahko pripelje do včasih prevelikega fokusa le na ta šport in njegove ‘ožje’ gibalne zahteve, medtem ko mladostnik lahko celo stagnira pri razvoju povsem običajnih gibalnih vzorcev.

Tu pristopimo mi in mlademu športniku glede na njegove individualne telesne značilnosti in specifike športa pomagamo pri dodatni telesni pripravi, namen katere je najprej preventiva in nato izboljšanje športno specifične gibalne učinkovitosti ter splošnih gibalnih vzorcev.

Kako vse skupaj poteka?

Mlada športnica Agata Zupin dviguje uteži.

Z mladim športnikom oziroma športnico se prvič najprej pogovorimo o morebitnih ciljih in se predvsem bolje spoznamo in predstavimo.

Nato se dogovorimo za uvodni pregled in oceno nekaterih gibalnih sposobnosti (osnovnih in specifičnih za šport v katerega je vključen/na) ter na podlagi le-tega sestavimo individualno prilagojen program, preko katerega mladostnika nato vodimo in spremljamo.

Treningi in vadba bodo potekali ob torkih in petkih (predvidoma ob 10.00) po 60 minut.

Treninge se obiskuje 1x ali 2x tedensko. V primeru interesa je možnost dogovora za treninge 3x ali 4x tedensko.

Dodatna vprašanja?

Ker tako na kratko težko odgovorimo na vsa vaša potencialna vprašanja, vas pozivamo, da nas kontaktirate in povprašate, karkoli vas še zanima.

Pišite nam kar na info@kinvital.si in si rezervirajte brezplačni posvet v naših prostorih (Ljubljana ali Domžale), kjer se osebno spoznamo, vam podrobneje predstavimo naš pristop in način dela ter odgovorimo na vaša vprašanja.

Vas zanima dolgotrajnejše sodelovanje z nami?

Z mladimi športniki ne sodelujemo le poleti, temveč preko celega leta in tako podrobneje spremljamo in pomagamo pri razvoju športnika ali športnice.

Bolj znan, rezultatsko uspešen in dolgoročen primer našega sodelovanja je sodelovanje z mlado atletinjo Agato zupin, kateri želimo pomagati tudi pri glavnemu cilju v bližnji prihodnosti – nastop na olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020.

Mlada športnica v družbi spremljevalne ekipe kineziologov v telovadnici.

Poletje je idealna priložnost, da poskusimo s sodelovanjem in v kolikor le-to obrodi sadove, se z veseljem dogovorimo za nadaljnjo skupno pot.

V kolikor imate dodatna vprašanja glede našega pristopa pri delu z mladimi in nas želite osebno spoznati, nas kontaktirajte in izkoristite brezplačni posvet.

Izkoristite brezplačni posvet