Objavljeno: , Kategorija: Življenjski slog

Naše poslanstvo

Dajmo si naliti čistega vina. Vsakdo včasih ob poškodbi ali pojavu bolečin najprej pomisli na pomoč zdravnika ali terapevta. Nekoga, ki bo težave odrešil s čudežnim dotikom ali zdravilom.

Vendar bolečine in poškodbe se pojavijo z jasnim razlogom. Večinoma si jih pridelamo sami z napačnim ravnanjem s telesom skozi daljše obdobje (kronične bolečine) ali pa v nesrečnih trenutkih kot so padci in udarci (akutne bolečine).

V današnjem času je pojav bolečin in poškodb tako drugačen, da jih zdravstveni sistem pogosto ni zmožen reševati, saj ne gre za klasične operativne primere ali pa primere, ko bi potrebovali klasično fizioterapijo. Gre za poškodbe in bolečine, ki so rezultat našega napačnega gibanja, slabega življenjskega sloga ali pa gibalnih napak.

Znanje in veščine najbolj optimalnega gibanja se počasi izgubljajo. Nepravilno gibanje povzroča poškodbe in bolečine. Zato je za rešitev bolečin potrebno, da vas naučimo kaj je poškodbo ali kronične bolečine povzročilo in kako ravnati s telesom, da se pozdravimo.

Naše poslanstvo je naučiti ljudi kaj početi in kako ravnati s svojimi telesi, da ne bodo nikoli več imeli težav. Kar najbolj preziramo so prazne terapije in “mazaštvo”, ki vam v ničemer ne izboljšajo življenja. Zato vam raje povemo resnico že sedaj.

Pri nas bo potrebno delati.

Delati na zavestni spremembi gibanja in na krepitvi telesa, da se lahko res rešimo bolečin.

Sprememba mišljenja, da postanete gospodar svojega telesa ter z našim znanjem obogatite svoj um in telo, to je za nas sveta. Pri nas lahko posameznik že z majhnim vložkom časa in denarja dobi znanje za vse življenje.

In naš cilj ni, da se boste sprehajali od enega strokovnjaka do drugega. Naš cilj je, da vaše bolečine in poškodbe rešimo od prvega koraka poškodbe do življenjske forme, zato tudi v svoji ekipi združujemo strokovnjake s področja fizioterapije, kineziologije in trenerstva.

Na tej poti vas želimo opremiti z znanjem in gibalno inteligenco, da se nikoli več ne boste vrnili na stara pota.

Terapije pridejo in grejo. Tako kot njihov učinek in vaš denar. Gibalna inteligenca in znanje, ki ju pridobite pri nas pa ostanejo.