Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Nov KinVital-ov kineziološki center kmalu odprt!

Letos smo praznovali 4. leto pod imenom KinVital in očitno je še pred ‘okroglim’ petim rojstnim dnem čas za nov korak. Tisti, ki ste kadarkoli bili v stiku z nami in nas poznate, veste, da skoraj od samega začetka delujemo na več lokacijah in tokrat se zgodbi rekreativnih vadb, terapevtskih vsebin in osebnih trenerstev pridružuje nova lokacija v Ljubljani.

Glavni podatek, ki ga razkrivamo v tem zapisu je ta, da delo na povsem novi lokaciji nadaljujemo že s tem mesecem! Vemo, malo pozno naznanjamo, vendar naše pozno uradno razkritje nove lokacije je pač le posledica hitro razvijajočih se dogodkov minulega meseca.

Po resnici povedano, nismo ravno pričakovali štarta povsem novega kineziološkega centra ob začetku poletja, vendar smo pograbili priložnost, ki se nam je ponudila in zdaj mrzlično ter karseda hitro pripravljamo nove prostore.

Kaj pravzaprav odpiramo in kje?

Naša ekipa kineziologov si je že od samega začetka želela lastne prostore, lasten kineziološki center v malem in to v glavnem slovenskem mestu – Ljubljani. Navkljub prvotni želji odprtja lastnih prostorov v Ljubljani, smo zopet po spletu naključij pred dvema letoma odprli svojo prvo lokacijo v Domžalah. Tako smo počasi a vztrajno lahko začeli graditi zgodbo po naših željah.

Tokrat v podobnem formatu končno začenjamo tudi v Ljubljani. Kje?

Na Mesarski cesti 4f natančneje.

Naš kineziološki center bo skupaj z našo ekipo kineziologov ponujal različne tipe rekreativnih vadb, osebna trenerstva, terapevtske vadbe, telesno pripravo športnikov, izobraževanja in še kaj.

Vse to z namenom promocije in omogočanja telesno aktivnega življenjskega sloga za rekreativce z različnimi okusi in različno telesno pripravljenostjo.

Pri nas se bo tako tudi v Ljubljani lahko migalo zjutraj, dopoldne, popoldne in zvečer.

Naš način dela sloni na želji čim bolj individualnega pristopa, ne glede na to ali govorimo o povsem osebni obravnavi ali skupinskem formatu vadb. Želimo si, da se vadeči ne le dobro počutijo v naši družbi, se rekreirajo in družijo, temveč izkoristijo naše kineziološko ozadje za pridobitev nekaterih znanj in spoznanj, ki jim bodo pomagale pri samostojnosti na svoji rekreativni poti brez nepotrebnih poškodb in neprijetnih plati rekreativne medalje.

Na obisk vas povabimo še pred začetkom obratovanja

Ker vemo, da nekatere radovednost ne pusti pri miru, smo se odločili, da vas povabimo na obisk že kar prihodnji teden, da pokukate v zakulisje našega truda in na lastne oči vidite naš mali projekt, ko je še v nastajanju.

Potopisno predavanje – sreda 14.6.

Na obisk torej vabimo vse, ki vas zanima, kje smo, kaj pripravljamo in tiste, ki boste z zanimanjem prisluhnili našima trenerjema Luku in Urošu, ko bosta ob spremstvu fotografij predstavila ekstremno ultramaratonsko izkušnjo z Madeire – eksotičnega Portugalskega otočja.

Časovni potek sredinega druženja:

18:00 – 19:00; sprejem, ogled prostorov
19:00 – 20:00; potopisno predavanje (izkušnja Luka in Uroša z nedavnega ultramaratona na Madeiri)
20:00 – 21:00; druženje

Ker bo to v prihodnje le telovadnica, pridite na predavanje v udobnih oblačilih, saj se bomo ob poslušanju potopisnega predavanja posedli kar po blazinah.

Zatorej lepo vabljeni vsi tisti, ki ste kadarkoli z nami že imeli stik in s seboj seveda pripeljite tiste svoje znance, ki jih zanima, kaj bomo v Ljubljani na Mesarski cesti 4f ponujali v prihodnje ali če jih preprosto zanima nora tekaška izkušnja naših dveh tekaških trenerjev Luka in Uroša!

Da nas res z lahkoto najdete, si lahko pogledate tudi kratek video vodič spodaj:

Pomembne informacije in podrobnosti, kot sta urnik ter ponudba, še sledijo – kmalu. 🙂

Sledite nam tudi na naši uradni Facebook strani, kjer boste o odprtju nove lokacije še najbolj na tekočem!