Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Obdarite svoje bližnje

Uporabnost poleg namenjene pozornosti pričara darilu dodatno vrednost. Če poznate koga, ki razmišlja o dodatnih rekreativnih podvigih ali nekoga, ki ga poškodba ali bolečina odvrača od gibanja in rekreacije, mu lahko s KinVital darilnim bonom omogočite pot do gibalne svobode.

KinVital – kdo smo?

Ekipo kineziološkega centra KinVital tvorimo kineziologi, trenerji in fizioterapevti. Po večletnih izkušnjah smo se uveljavili kot eno vodilnih podjetij na področju gibalne terapije (rehabilitacija poškodb) in vadb.

Zakaj ne bi torej svojim najdražjim podarili strokovno znanje, s katerim ljudem uspešno pomagamo in svetujemo glede enega glavnih temeljev zdravja in vitalnosti – gibanja?

S takim darilom nenazadnje tudi podprete slovensko znanje. 😉

Darilni bon za rekreativne vadbe

Kaj lahko podarim?

Darilni bon lahko vsebuje katerokoli našo storitev, ki je na voljo ali pa podarite bon v želeni vrednosti (npr. 80 EUR). Spodaj je naštetih nekaj primerov storitev za darilne bone:

  • 1-mesečna ali večmesečna vadnina katerekoli od vadb naših programov
  • terapevtska vadba (vrnitev po poškodbi, vadba za kronične bolnike …)
  • spletna terapevtska vadba (vodenje in svetovanje na daljavo – Zoom, Skype, e-mail, telefon …)
  • masaža
  • osebno ali semi trenerstvo
  • analiza tehnike teka
  • tekaški program za redne tekače ali tečake začetnike

Za boljši pregled naših storitev in cen si oglejte cenik:

Dostava darilnih bonov

Bone vam po želji dostavimo v fizični obliki po pošti ali v elektronski obliki preko e-maila.

Vas zanima več?

Ker vemo, da ne boste bližnjemu kar tako zlahka podarili storitev ter ga prepustili vodstvu neznancev, še posebej če prvič slišite za izraz kineziologija, vam z veseljem odgovorimo na vsa vaša dodatna vprašanja, o tem kaj nudimo in kdo sploh smo.

Če bi imeli še kakšno vprašanje glede darilnega bona, nam pišite na info@kinvital.si ali pa preko spodnjega obrazca za naročilo darilnega bona in vam bomo z veseljem odgovorili na vaše vprašanje. Darilne bone se lahko koristi na vseh naših lokacijah – LjubljanaDomžaleVelenje in Maribor.

Vabljeni!