Objavljeno: , Kategorija: Vadba, Življenjski slog

Odpira se KinVital hiša na travniku!

S ponosom in navdušenjem vam ekipa Kinvital kineziološkega centra sporoča veselo novico.

Od 6. septembra dalje odpiramo vrata na naši tretji lokaciji – Kinvital Hiša na travniku!

Našo ponudbo, ki zajema rehabilitacijo ter terapevtske, osebne in skupinske vadbe, bomo od septembra dalje omogočali v enem od najlepših in najmogočnejših vadbenih centrov v Sloveniji.

Hiša na travniku se nahaja v kraju Dob pri Domžalah. Ne morete je zgrešiti saj leži v objemu čudovite narave s pogledom na Alpe.

Kaj za vas pripravlja ekipa izkušenih kineziologov in fizioterapevtov?

TERAPEVTSKA VADBA – KinVital hiša na travniku

Gre za eno naših najbolj popularnih vadb in vedno bolj iskan produkt. Zakaj? Tako s slabim življenjskim slogom kot nestrokovnimi vadbami, rekreacijami in fitnesi si večina ljudi enkrat pridela poškodbe ali vsaj bolečine. Vsi, tudi trenerji in terapevti se temu ne izognejo.

Mi smo tu, da težave odpravimo. Še več, naša terapevtska vadba vas poleg odprave poškodb (rehabilitacijska faza), odprave bolečin (terapevtska faza), spravi še v življenjsko formo. Na tej vadbi zadanete dve muhi na en mah: odpravite bolečine in poškodbe + postanete superman ali superwoman. Naš cilj ni samo začasna odprava bolečin, pač pa vaša funkcionalnost, da lahko počnete vse, kar ste lahko počeli tudi pred poškodbo, in še več!

Terapevtska vadba je osebna vadba, kar pomeni, da je program vadbe prilagojen vam oz. vašim težavam. Namen vadbe je odpraviti vsakršno poškodbo ali gibalno težavo. Vadba poteka v manjši skupini pod vodstvom izkušenih strokovnjakov kineziologije in fizioterapije, ki se s svojo pozitivno naravnanostjo trudijo za vaš dolgoročni rezultat. Ob vsem tem pa vam nudimo tudi dostopno ceno.

V primeru, da ne morete obiskovati vadbe v naših centrih, bomo pregled in program za terapevtsko vadbo naredili ob vašem enkratnem obisku. Skupaj z nami se boste naučili izvedbe vaj, ki vam jih lahko tudi posnamemo za lažjo izvedbo doma. Nato vas spremljamo na daljavo.

Imate kakršnekoli bolečine ali poškodbe, ste pred ali po operaciji?

Prijavite se na brezplačni posvet za terapevtsko vadbo. Mesta so omejena.

SKUPINSKA VADBA: funkcionalna vadba, zdrava hrbtenica, zlata leta – seniorji (do 15 oseb)

V majhnih skupinah naših skupinskih vadb dajemo pozornost moči, kondiciji, gibljivosti, preventivi in zabavi. Vadbe odlikuje kinvitalna energija, sproščenost in užitek v tistih stvareh, ki bi jih doma ali kje drugje imeli za trpljenje – delu na sebi v dobri družbi. Nikoli ni prepozno, da postanemo boljša verzija samega sebe.

Funkcionalne skupinske vadbe potekajo tako zjutraj kot jutranje budnice – energetske vadbe, ki vas zbudijo pred službo in vas napolnijo z energijo, kot tudi popoldan in zvečer.

Ali pa morda vadba za hrbtenico, ki je umirjena in vas nauči čutenja in krepitve najglobljih delov telesa in popolnega nadzora nad sleherno mišico, ki vas do sedaj morda ni ubogala?

OSEBNA (1 na 1) in SEMI-OSEBNA vadba (2 do 4 osebe)

Imate željo trenirati pod vodstvom strokovnjaka, odpraviti in sanirati poškodbo in želite še bolj oseben pristop in sodelovanje na najvišji ravni?

Glede osebnih terminov, ki ustrezajo vam nas prav tako najprej kontaktirajte za osebni posvet.

Osebni trening v majhni SKUPINI (do 8 oseb)

Trening junakov, kjer vam sestavimo osebni program. Tako lahko napredujete v moči, gibljivosti, kondiciji, gibalni širini in spoznavanju meja svojega telesa. Vadba je namenjena vsem, ki želite izboljšati svojo moč in tehniko bodisi dvigovanja uteži ali treninga z lastno težo, kondicijske pripravljenosti, priprave na šport, oblikovanja telesa ipd.

Vadba je namenjena vsem, ki želite z osebnim programom trenirati v skupini enako mislečih po ugodnejši ceni kot pri klasičnem osebnem trenerstvu.

Najprej se bomo kot za vsako drugo našo vadbo z vami pogovorili osebno, določili cilje in program kako jih doseči. Vadbo bo vodil naš strokovnjak za poznavanje različnih oblik vadbe moči in kondicijske priprave.

Pišite nam

Poleg terapevtskih, skupinskih in osebnih vadb vam bomo na novi lokaciji nudili tudi masaže, preglede, kinezioterapijo in fizioterapijo. Na voljo bo tudi soba za wellness.

Za dodatna vprašanja nam pišite na info@kinvital.si ali pokličite na 040 155 556 (Jure).

Od 6. septembra dalje se torej vidimo v KinVital hiši na travniku!