Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Pilates

Pilates je še ena od vadb pri nas z body & mind pristopom, ki je dandanes že marsikomu dobro znana. Pilates pri nas služi predvsem kot popestritev že tako pestrega urnika rekreativnih programov, kjer se osredotočamo na učenje fine kontrole gibanja.

Ozaveščanje lastnega telesa skozi dobro kontrolirane gibe je torej osrednja značilnosti pilatesa. Z natančnostjo in kontrolo se lotimo krepitve mišic trupa ter razvoju gibljivosti.

Ker vadimo v majhnih skupinah, se lahko dobro posvetimo poznavanju vadečih, njihovim telesnim značilnostim ter tako prilagodimo izbor vaj, intenzivnost in količino potrebam skupine.

Lokacija in urnik

Vadbi pilatesa se lahko pridružite v kineziološkem centru KinVital v Domžalah, trenutno pa je na voljo 1 termin pilatesa in sicer ob ponedeljkih ob 18:00 uri.

Cenik

Uporabljamo sistem mesečnih vadnin, kar pomeni, da mesečna vadnina vedno velja 1 mesec. Vadnina prične veljati tistega dne, ko pričnete z vadbami in velja do istega datuma v naslednjem mesecu.

Ob zakupu vadnine se odločite katere termine boste obiskovali in kolikokrat tedensko. Cene vadnin so vezane na število tedenskih obiskov.

Si želite dodatnih informacij?

Kontaktirajte nas, z veseljem se potrudimo in odgovorimo v karseda hitrem možnem času.

Imate dodatna vprašanja v povezavi z vadbo pilatesa? Ali pa nas morda želite najprej le osebno spoznati?

Izkoristite brezplačni posvet