Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Praksa v KinVitalu

Piše: KinVital

Tekom študija je izredno pomembno praktično delo oziroma po domače – praksa. V KinVitalu vam za leto 2023/2024 ponujamo 2 mesti na vsaki naši lokaciji – Ljubljana in Domžale.
V KinVitalu imamo radi stvari postavljene visoko na kakovostni lestvici in enako si želimo tudi za vaše praktično delo. Ne želimo si, da ste na praksi zgolj številka, ki ji na koncu podpišemo prisotnost pri urah, ampak želimo, da iz tega odnesete čimveč izkušenj in znanja.
V preteklih letih je prakso pri nas opravljalo že okoli 100 študentov, vendar smo ugotovili, da jim pogosto ne moremo ponuditi dovolj pozornosti, saj jih je bilo na praksi tudi po več kot 10 v istem obdobju. Zato smo se odločili, da naredimo korak naprej in bodoče praktikante ter praktikantke še bolj vključimo v našo ekipo.

V času vaše prakse boste lahko sodelovali na naših internih izobraževanjih, se dobro seznanili z našim načinom dela, sodelovali pri obravnavah na področju splošnih vadb, kinezioloških obravnav in rehabilitacij poškodb. Vsekakor verjamemo, da bo to odlična izkušnja za vašo nadaljnjo poklicno pot.
Kako pridete do mesta za prakso pri nas?
Če ste se prepoznali v zgoraj napisanem in bi vas praktično delo pri nas zanimalo, potem nam pišite na info@kinvital.si.
V e-mailu nam na kratko opišite, kdaj bi opravljali prakso in priložite kratko motivacijsko pismo, zakaj bi za prakso izbrali prav vas.

Potrebujete pomoč oziroma imate vprašanje za nas?

Prijavi se na uvodni posvet