Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Pri KinVitalu smo se odločili, da z letom 2016 sestavimo ekipo sponzoriranih športnikov!

Piše: Uroš Kožar

Šport že dolgo ni več zgolj za romantike. Tekmovalni šport je gladiatorska arena, kjer vladata moč in dobra kondicijska priprava. Tako kot surovi diamant, je potrebno tudi talente brusiti in negovati, da razvijejo svoj potencial in zasijejo v vsej svoji veličini. Vrhunske športnike med sabo pogosto ločijo malenkosti, ki odločajo med stopničkami in zgolj točkami. Da je zraven tehničnega znanja in talenta prav kondicijska priprava ena ključnih točk ter temelj vrhunskega rezultata, vedno znova dokazujejo tako individualni športniki kot celotna moštva. Pri KinVitalu smo se odločili, da vam s svojim znanjem pomagamo na poti do vrha!

Iščemo perspektivne in dela željne mlajše špornike/ce, ki smo jim pripravljeni BREZPLAČNO oziroma po posebni promocijski ceni ponuditi popolno strokovno podporo pod nadzorom diplomanta kineziologije Fakultete za šport. Celostna kondicijska priprava, prostor za treninge v sodobno opremljenih prostorih, preventiva in pomoč pri odpravljanju poškodb ter prehransko svetovanje, vse to za najboljše tekmovalne rezultate!

Če si mlad športnik/ca (do 21 let) in tekmuješ v individualnem ali ekipnem športu, nam piši na info@kinvital.si!

Prijave zbiramo do 20. januarja!

V prejetem e-mailu so zahtevani naslednji podatki:

IME IN PRIIMEK:_________________________________
KRAJ BIVANJA:__________________________________
ŠPORTNA PANOGA:______________________________
ŠPORTNI DOSEŽKI:______________________________
ZGODOVINA POŠKODB:___________________________

CILJI:__________________________________________

KinVital sestavljamo diplomanti kineziologije Fakultete za šport, strokovnjaki na področju kondicijske priprave, preventive in rehabilitacije po poškodbah. Naše reference segajo od dela s košarkarji, nogometaši, do tekačev in drugih individualnih športnikov. Ni pomembno ali je v vašem športu bolj izražena komponenta moči ali vzdržljivosti, mi smo tu, da iz vas izvlečemo največ.

Trening moči pri športnikih