Objavljeno: , Kategorija: Vadba, Življenjski slog

Prvi korak do otvoritve KinVital kineziološkega centra v Ljubljani

Piše: Črt Korošec

Hitro pojasnilo najprej. Ne, dogodek, ki smo ga izpeljali včeraj (14.6.2017) na naši novi lokaciji v Ljubljani, še ni bila uradna otvoritev. 🙂

Le izkoristili smo sočasnost zadnje faze gradbenih del in prihoda Luka in Uroša s pohajkovanja po Madeiri, kjer sta tako mimogrede odtekla še ultramaraton (če sta bil že tam, sta pač obula tekaške copate).

Že par dni pred njunim prihodom nazaj v domovino je padla ideja o potopisnem predavanju, ki bi ga lahko izpeljali že kar v naših novih prostorih, čeprav še ni vse gotovo in nared za akcijo. V filmskem žargonu bi temu rekli predpremiera. Mi pa recimo temu kar po domače predotvoritev novega kineziološkega centra pod našim okriljem.

Tako da lepo po korakih. Kladivo, žeblji in živci bodo še malo potrpeli, potem pa kmalu otvoritev, še preden se popolnoma potopimo v vroče poletje!

Vrata smo odprli, še preden smo končali z vsemi deli

Je nek čar v tem, da spustimo v goste naše znance, vadeče in tudi tiste, ki jih še ne poznamo v ‘hišo, ki ni pospravljena’. 😉 Naša naloga je bila včeraj le pospraviti in počistiti, da o neredu ni bilo sluha. No, recimo temu raje, da smo dosegli urejen nered. Pa saj poznate tisti rek: »Če je lepo postrani, je tudi lepo.«

Če še ne moremo izvajati vadb in preostalega spektra naših storitev, bomo pač izvedli tisto kar lahko, smo si rekli. Tako so kljub ne povsem nedokončanim prostorom le-ti včeraj prvič zaživeli.

In rezultat včerajšnjega večera? Mi smo super zadovoljni!

Enostavno povedano, bilo je simpatično, prijetno, domače, prijateljsko, polno dobre volje in entuziazma.

Naša ekipa se je najprej cel dan pretvarjala, da zna spretno vihteti z metlami, čistilnimi krpami in Stelexom, potem pa ste se kot švicarska ura pojavili točno ob 18:00, kot ste obljubili. Sam ogled sicer ni trajal dolgo, se pač ne moremo primerjati s kvadraturo ženevskega avtomobilskega sejma. Tako sta se po prostoru hitro razlegla pogovor in smeh, zato smo ogled zaradi neučakanosti kar malo pred načrtovano uro nadaljevali v zgornjem nadstropju s pričetkom potopisnega predavanja o ultramaratonski in dopustniški izkušnji naših dveh trenerjev na Madeiri.

Da pa ne bomo samo brali, raje poglejmo sliko ali dve. No, po slikah sodeč smo očitno le spretnejši na področju kineziologije kot fotografije, ampak za pokušino bo dovolj.

Še preden so prišli povabljeni nas je obiskal nepričakovan gost …

… nepričakovan pernat gost namreč, ki se mu je Luka očitno še najbolj dopadel.

Luka in Uroš v svojem elementu.

Hja, nalepi najprej, pravilnost vsebine preveri naknadno … pač ne more iti vse bre zapletov 🙂

Zahvala

Za konec naj izpostavim še nekaj, kar nam v teh mesecih in tednih, ko se trudimo narediti nekoliko večji korak naprej, pomeni ogromno – deležni smo ogromno podpore in vzpodbude.

Uau, hvala vam vsem! Prijateljem in našim trenutnim strankam. Res vas ne moremo prehvaliti. Kako nas podpirate in navijate za nas. Seveda je vaš včerajšnji obisk dober odraz vaše podpore. Da ne omenjam, kako vneto širite besedo o nas …

Lažje in prijetneje plezamo preko novih ovir ob taki podpori, zato HVALA VAM!