Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Rekreativna vadba v poletnih mesecih

Prihaja čas dopustov, piknikov in več druženja s prijatelji, za katere nam je jeseni in pozimi zmanjkovalo časa. Posledično se tudi rutiniranim oziroma rednim rekreativcem v poletnih mesecih ritem vsakdanjika rahlo spremeni.

Zato za vse vas, ki bi svoje poletne aktivnosti vseeno radi začinili z obiski vodenih rekreativnih programov, KinVital ekipa postane nekoliko bolj fleksibilna glede vašega obiskovanja naših programov v času poletja.

Kaj ta fleksibilnost pravzaprav pomeni? Preverite spodaj:

Možnost zakupa mesečne karte glede na število tedenskih obiskov

Res da možnost zakupa mesečne karte glede na število tedenskih obiskov prinaša določeno stopnjo fleksibilnosti, vendar se zavedamo, da sploh v poletnih mesecih to ni dovolj. Da ne plačujete mesečne karte, od tega pa dejansko koristite le polovico ali še manj zaradi odhoda na letni dopust, imate pri nas možnost zamrznitve mesečne karte!

Možnost zamrznitev mesečne karte

V kolikor nam vnaprej sporočite vašo odsotnost, ki je daljša od 1 tedna, vam zakupljeno karto zamrznemo za točno toliko časa, kot boste napovedano odsotni.

Poleg tega možnost zamrznitve velja ne glede na vrednost zakupljene karte.

Rekreativne vadbe

Različne rekreativne vadbe so prilagojene rekreativcem začetnikom kot tudi rednim ter izkušenim rekreativcem, pa naj bo to vadba za moč ali tekaška vadba. Pridružite se nam lahko v Ljubljani ali Domžalah.

S klikom na vsako od povezav si preberite več informacij o posamezni vadbi.

Funkcionalna vadba – KinFit
Intenzivna vadba – KinExtreme
Zdrava hrbtenica – KinSpin
Pilates
Tekaška vadba – KinRun
Tek za začetnike – Kin 0-5

Urniki vadb

URNIKI

V kolikor želite dodatnih informacij nas lahko kontaktirate na info@kinvital.si ali pokličite na 031 893 284.