Objavljeno: , Kategorija: Življenjski slog

Samostojnost varovanca

Pogovor-z-vadečimi-na-vadbi

Eden naših glavnih ciljev in namenov našega delovanja je, poleg vodenja rekreativnih programov, opremljanje vadečih z ravno pravšnjo mero informacij in znanj za samostojno vzdrževanje aktivnega življenjskega sloga na dolgi rok.

Ni nam dovolj le to, da poskrbimo za varno vadbo, ki je po intenzivnosti in količini prilagojena telesnim sposobnostim rekreativcev. Naše druženje z vami na samih vadbah ali ostalih družabnih dogodkih omogoča, da s pomočjo družbe podobno mislečih in našega strokovnega znanja pridobite ravno toliko usmeritve in informacij, da kvaliteta vašega rekreativnega vsakdana sčasoma ni strogo odvisna le od specialistov in trenerjev, temveč tudi od vas samih.

Želimo si, da ste sami sposobni razumeti osnovna načela in principe primerno odmerjenega gibanja za kvalitetno rekreativno udejstvovanje, ki prinaša vitalnost in ne dodatnih poškodb ali slabe volje zaradi morebitnega pretiravanja.

Ko se pridružite našim programom, postanete del naše male skupnosti, ki pravzaprav raste in se razvija skupaj. Oseben odnos, ki ga tvorimo vsi skupaj, pravzaprav obogati tako vadeče, kot našo ekipo trenerjev. Komunikacija je dvosmerna, ravno tako pretok znanj in izkušenj. Le tako lahko vas trenerji dobro spoznamo in šele ko nekoga bolje spoznamo, lahko optimalno svetujemo in prispevamo k vaši rekreativni samostojnosti.

Razmišljate o pridružitvi k našim vadbenim programom?

Izkoristite brezplačni posvet