Objavljeno: , Kategorija: Življenjski slog

Špela Čampa in njeni začetki v ekipi KinVital

Pred kratkim smo na kratko predstavili Lili, okrepitev naše ekipe, tokrat je na tapeti druga kineziologinja, ki se je znašla v naši sredini.

Špela Čampa je ravno tako diplomirana kineziologinja, a kot nekateri verjetno že veste, ima poleg vodenja naših vadbenih programov dodatno odgovornost – je namreč naša uradna maserka. 🙂

Poleg študija kineziologije ima v lasti tudi Nacionalno poklicno kvalifikacijo za poklic maserke.

Tako da, če si zaželite masaže, jo kar pocukajte za rokav! 

kineziologinja_Špela_Čampa

kineziologinja Špela Čampa

Kineziologinja že, ampak rahlo odbita 😉 

Malo heca mora bit. Špela ni prav nič odbita, je pa po zgornji sliki sodeč ves čas za akcijo. Neumorna, veseljakinja, štoserka in nežna dušica obenem.

Pravzaprav ni čudno, da se je znašla pri letos poleti, saj se predvsem z Luko in Urošem dobro poznajo še iz študentskih let. Polna entuziazma kot je, se je ponudila in ponudila sodelovanje, ko je poleti uvidela, da bomo potrebovali dodatnih moči.

Do sedaj je kot kineziologinja večinoma sodelovala v različnih športnih klubih (kot to počne še vedno), tokrat pa se je potopila v svet rekreacije odraslih, kar ji kot pravi, predstavlja svež in dodaten izziv.

O največji zanimivosti KinVital ekipe

“Najbolj hecno in zanimivo mi je bilo, kako se lahko štirje tako različni moški karakterji, vsak s svojimi prednostmi in tudi slabostmi, tako dobro razumejo med seboj. Včasih je komunikacija med njimi res smešna, ne veš, ali bodo sploh kdaj prišli sodu do dna, potem pa se z veliko mero smeha in dobre volje reši vse. 🙂

Kako po Špelinem mnenju funkcioniramo kot ekipa

“Luko in Uroša poznam še iz študentskih let, oba sta super fanta, ki sta s svojim trdim delom pripeljala Kinvital tako daleč. Črt s svojo natančnostjo, tabelicami in vtisom ”vse imam pod kontrolo” daje neko varno zavetje celotnemu timu, Jure pa vedno poskrbi za sproščenost in dodatno komuniciranje med nami. Seveda je tu še Lili, nežna dušica, ki drži fante pod kontrolo. 🙂

Na kratko o nadaljnjih ciljih

“Kinvital je na področju kineziologije eden prvih in zato vodilnih centrov v Sloveniji, ki delajo zdravju v prid. Kot del njihove ekipe si želim sodelovati na njihovi poti ter se tako intenzivno učiti in razvijati. Področje, ki me najbolj zanima, je rehabilitacija in znanje, ki ga imam in ga še dobivam, mi pomaga pri kreiranju skupne zgodbe.”