Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Spletna terapevtska vadba

V KinVitalu smo pripravili spletno terapevtsko vadbo, za katero smo posneli vadbe in nasvete za različne težave, ki pestijo mnoge od vas. Nudimo vam torej dostop do naših spletnih vsebin za vašo težavo in tudi možnost osebnega kontakta preko video klica, kjer bomo še osebno pristopili do vaših težav.

V mesečnem paketu lahko pričakujete vsak teden nove primere vaj in vadb za vašo težavo, dostop do naše zaprte Facebook skupine in dosegljivost izkušenih kineziologov 24/7 za vsa vaša vprašanja.

In kar je najboljše pri spletni terapevtski vadbi – dostop do spletnih vadb vam ostane za vedno, tako da stvari lahko pogledate kadarkoli in večkrat, tako da niste časovno vezani na točno določene termine, hkrati pa lahko vadite v udobju lastnega doma.

KAJ: Spletna terapevtska vadba za odpravo težav in bolečin
KDAJ: Posnetke lahko pogledate večkrat in kadar želite. Termin za pogovor prilagodimo vašim željam.
ZA KOGA: Za vse, ki se soočate s težavami in bolečinami v sklepih, mišicah ali tetivah in hrbtenici
CENA – spletna terapevtska vadba: 48 eur/ 1 mesec spletna terapevtska vadba
CENA – spletna terapevtska vadba + 1h osebne obravnave: 98 eur/ 1 mesec spletna terapevtska vadba + 1h osebni posvet glede vaj in pravilnih izvedb
PRIJAVA: info@kinvital.si

Če bi radi pridobili več informacij, se prijavite na brezplačni uvodni posvet, ki ga bomo opravili preko klica.

Komu je spletna terapevtska vadba namenjena?

Posameznikom, ki iščejo ustrezen program vadbe v domačem okolju za odpravo bolečin oziroma kroničnih težav s hrbtenico, sklepi, mišicami ali tetivami.

Za vadbo ne rabite nobenega predznanja s tega področja, saj bodo stvari razložene enostavno, tako da bo možno vaje izvajati v času posnetka, kjer vas bomo vodili od vaje do vaje.

Za vas bomo skrbeli kineziologi in drugi strokovnjaki s področja gibanja in terapevtskih vadbenih vsebin.

Kako bo vse skupaj potekalo?

Vsak teden boste v ponedeljek prejeli nove vadbe za vašo težavo. Vadbe ne bodo splošne, ampak se bodo osredotočale na posamezne težave. Tako da vas bomo ob prijavi tudi povprašali, kje se pojavljajo težave, da boste dobili ustrezne vsebine.

Vsaka vadba traja od 20 do 40 minut – malce odvisno od težave. Vaje lahko izvajate ob gledanju videoposnetka, ker so posnetki narejeni tako, da omogočajo sočasno izvajanje. Bomo pa vedno izpostavili, na kaj je treba biti pozoren, da so izvedbe čim bolj pravilne.

Bo pa vse skupaj zasnovano v tej smeri, da boste to lahko sami, brez posebnih pripomočkov, izvajali doma.

Več informacij o programu spletne terapevtske vadbe

 1. Spletna terapevtska vadba – 48 eur/ 1 mesec
 • Začetna analiza vaše težave – ob prijavi bomo najprej preko e-maila ali telefona najprej določili, v čem je težava in kakšen program vaj bo primeren za vas.
 • Vsak teden bomo dodajali nove vadbe in vaje, vezane na vašo težavo, ki jih boste prejeli vsi z veljavno vadnino. Prejete vsebine pa vam ostanejo dostopne tudi po poteku vadnine.
 • 24/7 smo vam dosegljivi na telefon oziroma e-mail info@kinvital.si.
 • Dostop do zaprte FB skupine, ki bo dostopna vsem z veljavno vadnino – ta bo služila predvsem hitrejši komunikaciji. Notri bodo tudi zbrane vse vadbe, nasveti in aktualne stvari, ki se bodo dogajale. Tisti, ki ne uporabljate Facebooka, bomo z vami komunicirali preko emaila ali telefona, tako da ne boste za nič prikrajšani.
 1. Spletna terapevtska vadba + 1h osebne obravnave – 98 eur/ 1 mesec
 • 1 ura osebne obravnave preko video klica (Skype, Zoom …), kjer bomo pogledali kje vse se težava pojavlja, pogledali kako prilagoditi vaje, ki vam povzročajo težave in poskrbeli, da boste stvari pravilno izvajali.
 • Začetna analiza vaše težave – ob prijavi bomo najprej preko emaila ali telefona najprej določili v čem je težava in kakšen program vaj bo primeren za vas.
 • Vsak teden bomo dodajali nove vadbe in vaje vezane na vašo težavo, ki jih boste prejeli vsi z veljavno vadnino. Prejete vsebine pa vam ostanejo dostopne tudi po poteku vadnine.
 • 24/7 smo vam dosegljivi na telefon oziroma email info@kinvital.si.
 • Dostop do zaprte FB skupine, ki bo dostopna vsem z veljavno vadnino – ta bo služila predvsem hitrejši komunikaciji. Notri bodo tudi zbrane vse vadbe, nasveti in aktualne stvari, ki se bodo dogajale. Tisti, ki ne uporabljate FB, bomo z vami komunicirali preko emaila ali telefona, tako da ne boste za nič prikrajšani.

Prijava

Cena prijave znaša:

 • 48 eur /1 mesec za spletno terapevtsko vadbo.
 • 98 eur/1 mesec spletne terapevtske vadbe in 1h osebne obravnave

Prijava in več informacij na info@kinvital.si. Ponujamo pa vam tudi uvodni brezplačni posvet, kjer vam podamo še več informacij o poteku.

Prijavite se na brezplačen posvet

Prijavite se na brezplačen posvet