Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Teden odprtih vrat v Ljubljani in Domžalah

Poletja je konec in KinVital ekipa je že v polnem zagonu! Z novimi urniki, povečano ekipo ter poleti pridobljeno novo lokacijo

V prihajajočem tednu zopet vabimo v goste in odpiramo svoja vrata. Kaj to pomeni? Cel teden imate vsi tisti, ki še nikoli niste preizkusili naših rekreativnih vadb, na voljo brezplačen preizkus katerekoli od skupinskih vadb na urniku.

KinVital-teden-odprtih-vrat

KinVital-teden-odprtih-vrat

Kako poteka vse skupaj?

Če nas želite obiskati in brezplačno poskusiti eno ali več naših vadb, si najprej oglejte urnik. Izberite si vadbo, ki vas zanima in nam nato pišite, kdaj oziroma na kateri termin bi radi prišli. To je vse.

Mi nato preverimo, če je termin še prost in nezaseden ter vam odgovorimo. V kolikor je termin, ki si ga želite obiskati, že polno zaseden, vam to vsekakor sporočimo in predlagamo termin, ki je še prost.

Vadbene skupine so namreč številčno omejene na maksimalno 12 vadečih.

Skupinske vadbe, osebna trenerstva, terapevtske vsebine …

Na izbiro imate več različnih vadb, tako da se za vsakogar nekaj najde. V kolikor si želite preizkusiti skupinsko vadbo, nam pišite in nato se skupaj dogovorimo za obisk določenega termina.

Če pa bi se radi pozanimali, kako pri nas potekajo osebna trenerstva, terapevtske vadbe in kondicijska priprava športnikov, nam ravno tako pišite in dogovorili se bomo za krajši brezplačen posvet. Tako vam mi predstavimo naš način dela, vi pa nas lahko povprašate vse, kar vas zanima.

Še hiter pregled naše ponudbe:

Funkcionalna vadba
Intenzivna vadba
Tekaške vadbe
Vadba za zdravo hrbtenico
Vadba za starejše
Terapevtska vadba
Osebna trenerstva
Priprava športnikov

Lokacije

Preden lahko sploh prestopite naš prag, morate vedeti, kje se nahajamo. Na tednu odprtih vrat se nam lahko pridružite v Ljubljani in Domžalah.

Na obeh lokacijah vadbe izvajamo v lastnih kinezioloških centrih, lokacije katerih si lahko ogledate spodaj.

Ljubljana – Mesarska cesta 4f

Domžale – ulica Antona Skoka 2

Tekaške vadbe seveda ne potekajo pod streho, temveč se nam lahko pridružite v parku Tivoli (Ljubljana) ali ob Kamniški Bistrici (Domžale). Točno lokacijo zbornega mesta za tekaške vadbe vam sporočimo naknadno.

Dodatne informacije

Teden odprtih vrat torej poteka od 18.9. – 24.9., kar pomeni vključno s ponedeljkom 18.9. in nedeljo 24.9.

Spodaj prilagamo povezavo do urnikov, kjer si lahko ogledate celoten spekter naših vadb in terminov. Poleg tega pa prilagamo še povezavo, ki vodi v dodaten opis o tem, kdo smo in o našem pristopu k delu.

V kolikor so informacije v tej objavi preskope in vas zanima več o nas in našem delovanju, nas kontaktirajte na spodnje kontakte. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.