Objavljeno: , Kategorija: Življenjski slog

Usmeritev in vodenje

Kot smo zapisali tule, se naše poslanstvo glasi nekako takole:

Želimo širiti idejo o dolgoročni skrbi za lastno zdravje in vitalnost ter istočasno omogočiti gibanje vsakomur.

Sodoben tempo produktivnosti v kombinaciji s sodobno tehnologijo nas odvrača od bistvene dimenzije našega življenja – gibanja. Tako zelo pravzaprav, da si sicer marsikdo še želi gibanja in rekreacije, a si zaradi kronične ‘zakrnelosti’ enostavno več ne upa sprostiti v obliki rekreacije po izbiri.

Zaradi vseh obveznosti in odgovornosti rekreacijo potiskamo na stranski tir, posledično pa izgubljamo tudi samozavest in prepričanje v lastne gibalne sposobnosti. Gibanje tako hitro postane ‘stvar mladosti’. Odgovornejši kot smo, bolj se pomankanje pozitivne telesne samopodobe lahko stopnjuje celo v pretiran strah pred poškodbami in tako se s starostjo telesno aktivnemu prostemu času le še bolj oddaljujemo.

Ne pozabimo, človek je tako kot vse živali živalskega kraljestva rojen za gibanje. Ne le to, gibanje je nujno potrebno. In tu nastopi naša ekipa. Tu smo, ne le da vodimo in organiziramo različne vadbene in terapevtske programe. Poleg tega smo si zastavili poslanstvo, da naše akademsko in iz izkušenj pridobljeno znanje uporabimo za svetovanje in usmeritev tistih, ki si to želijo.

Tu smo zato, da vam svetujemo in pomagamo pri ciljih povezanih z vzpostavljanjem telesno aktivnega življenjskega sloga. Ne glede na starost, ne glede na telesno pripravljenost in morebitne posebnosti v obliki poškodb ali kroničnih bolezni. Ne glede na to ali ste rekreativec začetnik ali vrhunski športnik.

Naša naloga je, da vas v primeru vaše vključitve v naš nabor storitev pravilno usmerimo na samem začetku pri izbiri primernega rekreativnega programa, vas spremljamo in posredujemo znanje.

Razmišljate o pridružitvi k našim vadbenim programom?

Izkoristite brezplačni posvet