Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Uvajalni program treninga za začetnike

Rad/a bi treniral/a pri vas, kako naj sploh začnem?

KAJ: uvajalni program treninga za začetnike v skupinah 1- 4 osebe
KJE: vadbeni center KinVital – Ljubljana in Domžale
KDAJ: termini po dogovoru z vadečimi
CENA: 90 € za 3 ure

PRIJAVA: info@kinvital.si

Več informacij o programu

V Kinvitalu trdno verjamemo, da je trening za moč pomemben del zdravega življenjskega sloga, saj je  učinkovito orodje pri spopadanju s stresom, preprečuje nastanek poškodb, izboljšuje spanec, naše počutje, nenazadnje pa je osnova v procesu zdravljenja poškodb. Če smo že dolgo vpeti v šport, so nam vaje vsaj približno poznane – kaj pa, če smo začetniki in se z vajami za moč zaenkrat še spogledujemo od daleč?

Da bi čimbolj olajšali vključitev novih, manj izkušenih vadečih v dinamiko treninga v skupini, smo se odločili, da pripravimo krajši uvajalni program. V 3 urah se seznanite z osnovami vadbe moči: pravilna izvedba vaj za moč, pravilnim dihanjem med vadbo in aktivacija mišic trupa. Naučili vas bomo tudi enostavnih vaj za povečevanje gibljivosti, ki jih lahko izvajate tudi doma.

Glede na vašo fizično pripravljenost bo pristop nekoliko prilagojen, tako kot bo individualno prilagojen tudi program vadbe, ki ga boste nato izvajali v skupini. Upoštevali bomo tudi morebitne poškodbe in kakšni so vaši cilji. Pri nas vsak vadeči dela po individualno zasnovanem program, ki ga pogosto prilagajamo oz. nadgrajujemo, da dosežete napredek in da ni preveč dolgočasno. 🙂

Glavna stvar v celotnem procesu pa je, da pravilno gibanje vnesete v svoj vsakdan ter da se z vsako vadbo počutite boljše v svoji koži in čutite, da lažje opravljate vsakodnevna opravila oziroma različne preostale športne aktivnosti.

Veselimo se novih obrazov, ki si želijo vložiti svoj čas v svoje zdravje in dobro počutje. Uvajalni program bo potekal v skupinah do 4 ljudi, termin pa se določi po dogovoru. Po končanem uvajalnem programu, pa se lahko priključite v naše programe osebnih treningov v skupini do 8 ali pa do 4 osebe, kjer boste nadaljevali z zastavljenim delom iz uvajalnega programa.

Prijava

Prijava in več informacij na info@kinvital.si ali pa preko spodnjega gumba, kjer se prijavite na uvodni posvet, kjer se bomo uskladili za ustrezne termine in začetek.

Se vidimo.

Prijavite se na brezplačen posvet

Prijavite se na brezplačen posvet