Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Vabljeni na naše spletne terapevtske storitve

Luka Hren, kineziolog

Posvet, pregled s sestavo programa in terapevtske vadbe

Verjetno ste že vsi ugotovili, da to stanje karantene ne bo trajalo zgolj 14 dni ali 3 tedne, ampak precej dlje. Zato je pomembno, da si življenje poskušamo postaviti v čim bolj običajne tirnice, da lahko živimo čim bolj polno tudi v teh časih. Mi smo vam posebej za to pripravili spletne programe naših terapevtskih storitev.

KAJ? Online posveti, pregledi s sestavo programa in spletne terapevtske vadbe
KDAJ? Po dogovoru z vami
ZA KOGA? Za vse, ki imate kronične bolečine v hrbtenici, kolenih, rami, kolku … in vse, ki ste po poškodbi/operaciji ter potrebujete osebni program terapevtske vadbe
PRIJAVA: Za brezplačen posvet se naročite na info@kinvital.si

Veliko se vas je v zadnjem času obrnilo na nas s podobno težavo. Iščete program vaj za doma zaradi kroničnih bolečin, ste sredi procesa rehabilitacije, saj se vam je poškodba zgodila tik pred tem stanjem karantene oziroma ste bili tik pred tem na operaciji in je zdaj pomembno, da dobro opravite rehabilitacijo.

V prejšnjem tednu smo tako že začeli s spletnimi posveti, pregledi in sestavami programov, tako da smo sistem že dobro vzpostavili. Vam pa zdaj ponujamo brezplačen spletni posvet na daljavo, ki ga lahko opravimo preko video klica ali običajnega klica.

Kako poteka posvet?

Posvet je namenjen seznanitvi z vašim stanjem. Da vidimo, kako glede na vašo težavo najti rešitev in kako vam lahko pomagamo. Skupaj bomo našli najboljše rešitve za trenutno stanje in vam podali čim več uporabnih nasvetov.

Kot že omenjeno – posvet poteka preko klica oziroma video klica, da se boljše seznanimo z vašim stanjem.

Posvet je za vas brezplačen.

Kako poteka pregled s sestavo osebnega programa vadbe?

Obvezno poteka preko video klica, kjer vas mi vodimo skozi teste, da dobimo vpogled v vaše stanje in vam potem glede na ugotovljeno stanje sestavimo program.

Pri sestavi programa nam je poleg vašega stanja pomembno še, kaj imate na razpolago za vadbo doma, saj se vedno najde kaj uporabnega. Poleg tega pa nam je ključno, da najdemo primerne vaje za vas in vas naučimo čim bolj optimalne izvedbe vaj.

Vsak torej na koncu prejme svoj osebni program vaj za izvajanje v domačem okolju.

CENA: 50 eur (čas trajanja je 60 – 75 minut)

Termin po dogovoru – pišite nam na info@kinvital.si

Kako poteka spletna terapevtska vadba?

Spletna terapevtska vadba prav tako poteka preko video klica. Vsak ima svoj program vadbe, ki smo ga izdelali na pregledu s sestavo programa.

Gre za manjše skupine z maksimalno petimi vadečimi v skupini, tako da imamo lahko nadzor nad vsakim izmed vas.

Pomembno nam je, da lahko spremljamo vaše stanje, popravljamo vaše izvedbe in nadgrajujemo program, ki smo ga sestavili na začetku. Saj le tako lahko ustrezno napredujemo.

Za vadbo ne potrebujete ničesar posebnega, samo stvari, ki jih imate v svojem stanovanju.

CENA:

  • 1x tedensko 40 eur/1 mesec
  • 2x tedensko 65 eur/1 mesec

Za začetek nam pišite na info@kinvital.si ali pa se prijavite na brezplačni posvet in se dogovorimo.

Prijavite se na brezplačen posvet

Prijavite se na brezplačen posvet