Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Vadba za nosečnice

Pri vadbi v času nosečnosti se vam verjetno porajajo mnoga vprašanja in dileme. V KinVitalu smo prav zato pripravili vadbo za nosečnice, ki bo potekala v bolj butičnem vzdušju in bo vsebinsko zelo osebno prilagojena vsaki od vas. Potekala bo v manjši skupini do 8 oseb, tako da brez skrbi, vaje bodo prilagojene vaši pripravljenosti in obdobju nosečnosti.

Kje? KinVital Hiša na travniku – Ljubljanska cesta 1, Dob pri Domžalah
Kdaj? Ponedeljek in sreda ob 16.30 (do 17.30)
Kaj? Vadba za nosečnice v manjši skupini do 8 oseb
Cena – 1 mesec: 65 EUR/1x tedensko; 115 EUR/2x tedensko
PRIJAVA: tjasa.kinvital@gmail.com

Je vadba primerna zame?

Vadba je primerna tako za popolne začetnice kot tudi za aktivne posameznice. Vaje so zastavljene tako, da jih uspešno opravi nosečnica, ki se prvič srečuje z vadbo kot tudi nosečnica, ki je redno trenirala že pred zanositvijo.

Prednost naše vadbe pa je predvsem ta, da poteka v manjši skupini, kar pomeni da se lahko program vadbe prilagodi vsaki posameznici.

Kaj je naša prednost?

Naša glavna prednost je manjša skupina (do 8 oseb), kjer lahko zagotovimo povsem osebni program za vsako od vas. Tako da brez skrbi – vaje prilagajamo vsaki posameznici in njeni fizični pripravljenosti.

V primeru, da pa nosečnica potrebuje individualno obravnavo, pa seveda to omogočimo. Vaje prilagajamo tudi glede na trimesečje posameznice, dobrodošle ste torej nosečnice v zgodnji kot tudi v pozni nosečnosti.

Poleg tega pa vadba poteka v našem kineziološkem centru, kar pomeni, da gre za bolj butično vzdušje, brez gneče, ki ste jo morda vajene iz fitnes centrov.

Pred prvim obiskom…

Pred začetkom vadbe po dogovoru naredimo brezplačen posvet, kjer se pogovorimo o sami nosečnosti, o težavah ali bolečinah (če so le te prisotne), o fizični aktivnosti pred nosečnostjo, ali so prisotne bolečine v medeničnem obroču, itd.

Tako z individualno obravnavo vsake posameznice zagotovimo varen začetek vadbe in poskrbimo, da bo vadba prijetna izkušnja pri kateri se boste dobro počutile in naredile nekaj dobrega zase 😊

Kaj vsebuje vadba v nosečnosti?

V vadbo bo zajeto vse, kar potrebuje žensko telo v času nosečnosti. Od vaj, kjer se malce dvigne srčni utrip, do kvalitetnih vaj za moč za celo telo ter seveda za mišice medeničnega dna. Za konec pa bodo na sporedu še sprostilne vaje, ki blagodejno vplivajo na stres in napetost, ki nastane v obdobju nosečnosti.

Za več informacij pa se prijavite na brezplačni posvet, kjer bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Kdaj in kje?

Vadba poteka vsak PONEDELJEK in SREDA ob 16.30 (do 17.30) v zgornji dvorani v našem kineziološkem centru v Hiši na travniku (Dob pri Domžalah, Ljubljanska cesta 1).

Imate pa možnost izbire za obiskovanje vadbe 1x ali 2x tedensko.

Kakšna je cena?

Cena za termin 1x tedensko je 65 EUR mesečno, za termin 2x tedensko pa 115 EUR mesečno. Na voljo tudi individualna obravnava ali manjša semi skupina (maksimalno 4 naenkrat) – termini za individualne ure so po dogovoru.

Kje se lahko prijavim?

Prijava na tjasa.kinvital@gmail.com ali pa preko spodnjega obrazca za uvodni brezplačni posvet. V kolikor bi imele še kakšno vprašanje, pa nas lahko tudi pokličete na 070 770 509 (Tjaša).

Se vidimo 😉