Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Vodena funkcionalna že takoj po službi

Nekateri z delavnikom zaključijo sredi popoldneva in je pred njimi praktično še polovica dneva za prosti čas in preostale obveznosti. Ravno zato smo v našem ljubljanskem kineziološkem centru na Mesarski cesti 4f štartali s funkcionalno vadbo po službi in sicer s terminom ob 16:00.

Funkcionalna vadba po službi za vse tiste, ki jim večerni termini ne odgovarjajo

Če delate v okolici centra mesta Ljubljane, si želite vodene rekreacije, a vam klasični večerni termini ne ustrezajo, se nam lahko pridružite na vadbi že zgodaj popoldne. Takoj po delu v prijetni družbi in v gibanju hitro odmislite službene skrbi ter se pozno popoldne in zvečer v miru posvetite svojim hobijem, družini ali ostalim obveznostim.

funkcionalna_vadba_po_službi

funkcionalna_vadba_po_službi

Lokacija in urnik

Funkcionalna vadba zaenkrat poleg jutranjih in večernih terminov poteka že ob 16:00 uri ob ponedeljkih in sredah v Ljubljani.

ponedeljek: 16:00 – 17:00
sreda: 16:00 – 17:00

Kje točno je Mesarska cesta 4f, pa lahko razberete s spodnjega zemljevida.

Kratka predstavitev funkcionalne vadbe

Namen funkcionalne vadbe je vodena oblika rekreacije, ki z uporabo gibanj in vaj vadbo za moč približa slehernemu posamezniku, najsi bo to začetnik ali reden rekreativec.

Funkcionalna vadba je namenjena predvsem krepitvi, posledičnemu oblikovanju telesa in izboljšanju splošne telesne pripravljenosti.

Na vadbah si pomagamo s pripomočki kot so TRX trakovi, blazine, različne žoge, elastike in uteži, velik nabor vaj pa predstavljajo tudi vaje in gibanja z lastno telesno težo.

Več podrobnosti o sami vadbi, ostalih terminih in ceniku pa si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Kontaktirajte nas

V kolikor želite več informacij ali se želite prijaviti na brezplačen preizkus katere od vadb, nas kontaktirajte.