Objavljeno: , Kategorija: Vadba

Vsestranska vadba za tekače

Za boljšo in raznoliko tekaško pripravo kombinirajte tek s funkcionalno ali intenzivno vadbo, kjer lahko tekači s podporno vadbo za moč izboljšate svojo tekaško formo, prožnost koraka in se istočasno ogibate tekaških poškodb.

S paketom za tekače, ki vključuje tudi dodatno vadbo za moč, skušamo tekačem predstaviti pomembnost pestrega rekreativnega vsakdana. S kombinacijo dveh različnih vadb tako vsaj malo omilimo morebitno enostranskost teka, ki sploh pri neizkušenih tekačih hitro pripelje do zasičenosti s tekom.

Pri vsestranski vadbi za tekače sledimo naslednjim ciljem:

Tekaški napredek

Izboljšanje splošne telesne pripravljenosti

Preventiva pred tekaškimi poškodbami

Večja telesna učinkovitost

Pestrost tekaške vadbe

Lokacije in urniki tekaških vadb za tekače začetnike

Tekaškim vadbam za tekače začetnike pod strokovnim vodstvom kineziologov se lahko pridružite v Ljubljani in Domžalah. Tečemo dvakrat tedensko, vadbo za moč pa lahko obiskujete v enem izmed naših dveh kinezioloških centrov.

Cenik

Uporabljamo sistem mesečnih vadnin, kar pomeni, da mesečna vadnina vedno velja 1 mesec. Vadnina prične veljati tistega dne, ko pričnete z vadbami in velja do istega datuma v naslednjem mesecu.

Cena vsestranske vadbe za tekače zavzema možnost obiskovanja tekaških vadb 2x tedensko in obiskovanje funkcionalne ali intenzivne vadbe 1x tedensko.

Si želite dodatnih informacij?

Kontaktirajte nas, z veseljem se potrudimo in odgovorimo v karseda hitrem možnem času.

Imate dodatna vprašanja v povezavi z vsestransko vadbo za tekače? Ali pa nas morda želite najprej le osebno spoznati?

Izkoristite brezplačni posvet