Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Vabljeni na uvodni posvet

V KinVitalu želimo imeti predvsem posluh za ljudi, posluh za vaše težave in vprašanja. Zato smo se odločili za opcijo brezplačnega uvodnega posveta.

Izkušena ekipa KinVitala, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja kineziologije, trenerstva in gibanja, je že skoraj 10 let ena od vodilnih ekip pri nas na področju kinezioloških vadb z osebno prilagojenimi programi.

Da bolj jasno predstavimo naš pristop tistim, ki vas natančneje zanima naš način dela, vas vabimo na posvet z enim od naših strokovnjakov v prostore našega kineziološkega centra v Ljubljani, Domžalah, Velenju ali Mariboru. Lahko pa opravimo tudi posvet s pomočjo klica.

pogovor_med_kineziologom_in_stranko

Zakaj vas vabimo na posvet?

Naš pristop je karseda oseben in po dosedanjih izkušnjah sodeč vam težko konkretneje svetujemo preko spletne strani ali e-maila. Želimo vas osebno spoznati, najti rešitev za vaše težave in podati natančnejši vpogled v našo kineziološko obravnavo.

Komu je posvet namenjen?

Posveti ki jih izvajamo, so namenjeni vsem, ki bi jim bila udeležba v naših osebnih, kinezioloških ali pa rekreativnih programih v dodatno korist, naj bo to preprosto izboljšanje telesne pripravljenosti ali odpravljanje posledic nekaterih starih poškodb.

Vabimo torej predvsem:

  • vse vas, ki na delovnem mestu vsaj 8 ur dnevno sedite in želite omiliti negativne posledice prekomernega sedenja;
  • že aktivne rekreativce, ki si želite izboljšati kvaliteto vadbe ali treninga s pomočjo strokovnega vodenja;
  • starejše, ki iščete nasvete glede vadbe in zdravje;
  • posameznike po opravljeni fizioterapiji (hrbtenica, ramena, kolki, kolena, gležnji …) ki se želite povrniti v stanje pred poškodbo;
  • posameznike po operativnih posegih ali poškodbah v preteklosti, ki se znova želijo dobro telesno pripraviti z ustrezno vadbo.
  • posameznike, ki bi želeli oziroma potrebujete osebno prilagojen program vadbe.

Potek posveta

Sam posvet poteka tako, da se spoznamo in najprej v krajšem pogovoru poskušamo dobiti grobo oceno vašega življenjskega sloga, vaših želja in ciljev.

Nato na podlagi vaših ciljev in ocene gibalne učinkovitosti svetujemo, kateri od naših vadbenih programov bi bil za vas najbolj primeren.

In pa seveda pripravimo tudi načrt, kako bi se lotili vašega primera, da bo rezultat čim boljši in bomo lahko naredili tudi neko dolgoročno spremembo.

Kdaj svetujemo in ostale informacije

Posveti so aktualni vedno, vi nas samo kontaktirajte in uskladili se bomo za termin ter lokacijo. Delamo pa tako dopoldne, kot tudi popoldne.

Lokacije naših KinVital kinezioloških centrov:
Mesarska cesti 4f v Ljubljani in
Hiša na travniku – Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob pri Domžalah
– Center Gibanja v Velenju
– Bodifit City v Mariboru (Hotel City)