Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Vabljeni na posvet s kineziologom

Zavedamo se, da veliko ljudi sploh še ni slišalo za obstoj kineziologije, pa tudi tisti, ki morda ste, si verjetno ne predstavljate prav dobro, kaj točno kineziologi počnemo.

Da bolj jasno predstavimo naš pristop tistim, ki vas natančneje zanima naš način dela, vas v prihodnje vabimo na posvet z enim od naših kineziologov v prostore našega kineziološkega centra v Ljubljani ali Domžalah, lahko pa opravimo tudi posvet s pomočjo klica.

pogovor_med_kineziologom_in_stranko

Zakaj vas vabimo na posvet?

Naš pristop je karseda oseben in po dosedanjih izkušnjah sodeč vam težko konkretneje svetujemo preko spletne strani ali e-maila. Želimo vas osebno spoznati, najti rešitev za vaše težave in podati natančnejši vpogled v našo kineziološko obravnavo.

Komu je posvet namenjen?

Posveti ki jih izvajamo, so namenjeni vsem, ki bi jim bila udeležba v naših rekreativnih ali terapevtskih programih v dodatno korist, naj bo to preprosto izboljšanje telesne pripravljenosti ali odpravljanje posledic nekaterih poškodb in bolečin.

Vabimo torej predvsem:

  • vse vas, ki na delovnem mestu vsaj 8 ur dnevno sedite in želite omiliti negativne posledice prekomernega sedenja;
  • že aktivne rekreativce, ki si želite izboljšati kvaliteto vadbe ali treninga s pomočjo strokovnega vodenja;
  • starejše, ki iščete nasvete glede vadbe in zdravje;
  • posameznike s poškodbami gibal (hrbtenica, ramena, kolki, kolena, gležnji …) ki se želite povrniti v stanje pred poškodbo;
  • posameznike po operativnih posegih, da si varno in pod strokovnim vodstvom povrnejo gibalno učinkovitost.

Potek posveta

Sam posvet poteka tako, da se spoznamo in najprej v krajšem pogovoru poskušamo dobiti grobo oceno vašega življenjskega sloga, vaših želja in ciljev. Zatem skupaj opravimo nekaj testov gibalne učinkovitosti, kjer ocenimo nekaj osnovnih gibalnih sposobnosti (gibljivost, moč, ravnotežje, koordinacija). Nato na podlagi vaših ciljev in ocene gibalne učinkovitosti svetujemo, kateri od naših vadbenih programov bi bil za vas najbolj primeren, v kolikor razmišljate o nadaljnjem sodelovanju z nami.

Kdaj svetujemo in ostale informacije

Posveti so aktualni vedno, vi nas samo kontaktirajte in uskladili se bomo za termin ter lokacijo.

Lokaciji posvetov sta KinVital kineziološka centra:
Mesarska cesti 4f v Ljubljani in
Hiša na travniku – Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob pri Domžalah.