Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba

Vabljeni na uvodni posvet s kineziologom ali fizioterapevtom

V KinVitalu želimo imeti predvsem posluh za ljudi, posluh za vaše težave in vprašanja. Zato smo se odločili za opcijo brezplačnega uvodnega posveta.

Izkušena ekipa KinVitala, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja kineziologije, fizioterapije in trenerstva, je že skoraj 10 let ena od vodilnih ekip pri nas na področju kinezioloških vadb in rehabilitacij z osebno prilagojenimi programi.

Da bolj jasno predstavimo naš pristop tistim, ki vas natančneje zanima naš način dela, vas vabimo na posvet z enim od naših strokovnjakov. Posvet lahko opravimo preko klica ali pa v živo v naših centrih v Ljubljani, Domžalah, Velenju ali pa Mariboru.

pogovor_med_kineziologom_in_stranko

Zakaj vas vabimo na posvet?

Naš pristop je karseda oseben in po dosedanjih izkušnjah sodeč vam težko konkretneje svetujemo preko spletne strani ali e-maila. Želimo vas osebno spoznati, najti rešitev za vaše težave in podati natančnejši vpogled v našo kineziološko obravnavo oziroma fizioterapijo.

Komu je posvet namenjen?

Posveti ki jih izvajamo, so namenjeni vsem, ki bi jim bila udeležba v naših osebnih, kinezioloških ali pa terapevtskih programih v dodatno korist, naj bo to preprosto izboljšanje telesne pripravljenosti ali odpravljanje posledic poškodb/bolečin.

Vabimo torej predvsem:

  • vse, ki imate že dlje časa trajajoče kronične bolečine oziroma ste tik po poškodbi/operaciji;
  • vse vas, ki na delovnem mestu vsaj 8 ur dnevno sedite in želite omiliti negativne posledice prekomernega sedenja;
  • že aktivne rekreativce, ki si želite izboljšati kvaliteto vadbe ali treninga s pomočjo strokovnega vodenja;
  • starejše, ki iščete nasvete glede vadbe, zdravja ali pa odprave bolečin;
  • posameznike po opravljeni fizioterapiji (hrbtenica, ramena, kolki, kolena, gležnji …) ki se želite povrniti v stanje pred poškodbo;
  • posameznike po operativnih posegih ali poškodbah, ki potrebujete fizioterapijo ali pa kineziološko vadbo.
  • posameznike, ki bi zaradi daljše neaktivnosti želeli oziroma potrebujete osebno prilagojen program vadbe.

Potek posveta

Sam posvet poteka tako, da se spoznamo in najprej v krajšem pogovoru poskušamo dobiti grobo oceno vašega življenjskega sloga, vaših težav in ciljev.

Nato na podlagi vaših ciljev, težav in ocene gibalne učinkovitosti svetujemo, kateri od naših vadbenih programov oziroma terapij bi bil za vas najbolj primeren.

In pa seveda pripravimo tudi načrt, kako bi se lotili vašega primera, da bo rezultat čim boljši in bomo lahko naredili tudi neko dolgoročno spremembo.

Kdaj svetujemo in ostale informacije

Posveti so aktualni vedno, vi nas samo kontaktirajte in uskladili se bomo za termin ter lokacijo. Delamo pa tako dopoldne, kot tudi popoldne.

Lokacije naših KinVital kinezioloških centrov:
Mesarska cesti 4f v Ljubljani in
Hiša na travniku – Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob pri Domžalah
– Center Gibanja v Velenju
– Bodifit City v Mariboru (Hotel City)

Še dodatno pa nas najdete tudi v naši fizioterapevtski ambulanti v Medicinskem centru Šiška.