masaža_s_tecar_terapijo

TECAR terapija kot dodatek kineziološki vadbi

V Ljubljanskem KinVital centru poleg vadb in osebnih treningov sedaj ponujamo tudi klasično masažo in masažo s TECAR terapijo. Preberite več v prispevku.

Zakaj hoja in tek nista dovolj pri preprečevanju osteoporoze?

Pogosto je kot pozitiven dejavnik pri ohranjanju kostne gostote omenjena telesna aktivnost, kar si marsikdo (zmotno) tolmači kot hoja, tek, kolesarjenje, pohodništvo ipd. Seveda so vse te aktivnosti zelo dobrodošle pri ohranjanju zdravja, vendar je njihova vloga pri preprečevanju osteoporoze precej omejena. Najpomembnejša aktivnost za preprečevanje osteoporoze je vadba za moč – trening z bremeni.

Poporodna vadba z dojenčki

Mamice ste lepo vabljene na našo poporodno vadbo z dojenčki. V KinVitalu smo specializirani za vadbe v manjših skupinah in prav takšna bo tudi naša poporodna vadba. Potekala bo v skupini do 8 oseb, kjer bo lahko program prilagojen prav vsaki od vas. Seveda pa so na vadbo lepo vabljeni tudi vaši dojenčki, tako da ne boste imele dodatnih skrbi z varstvom.

Vadba za nosečnice

V KinVitalu smo pripravili vadbo za nosečnice, ki bo potekala v bolj butičnem vzdušju in bo vsebinsko zelo osebno prilagojena vsaki od vas. Potekala bo v manjši skupini do 8 oseb, tako da brez skrbi – vaje bodo prilagojene vaši pripravljenosti in obdobju nosečnosti.