Postanite sam svoj mehanik hrbta – delavnica v Velenju

Praktična delavnica na osnovi ene najbolj prodornih knjig, ki vam zaupa
skrivnosti, kako sami postati najboljši in najbolj učinkovit mehanik
lastnega hrbta! Knjiga enega najbolj priznanih strokovnjakov za
hrbtenico na svetu – dr. Stuarta McGilla! Delavnica bo potekala 21. januarja 2023 v Velenju (Center gibanja – Kidričeva cesta 2b).

Cerebralna paraliza – primer zgodbe o uspehu!

V zapisu tokrat o naših strokovnih ugotovitvah na področju vadbe pri cerebralni paralizi, ki jih prepletemo z navdihujočo zgodbo Klaudije, ki je našla zelo uspešen recept za soočanje z izzivi, ki jih ponuja Cerebralna paraliza. Verjamemo, da boste dobili uporabne informacije in tudi pravi navdih ter motivacijo! Lepo vabljeni k branju zapisa.

DNEVI KINEZIOLOGIJE 2023: rehabilitacija = trening

Kineziološki dnevi so tu!
11. Februarja ste vabljeni na dogodek, ki bo združeval 12 tematik, idej in gostov, ki bodo predstavili novosti in modrosti v vsej raznolikosti kineziologije in treninga. Z nami bodo: Luka Svilar- S&C coach, Sarah Jefferson Duvall- Pelvic floor training, Tine Seražin, Nenad Kojić,
Luka Duh. Pohitite s prijavo po super ugodnih cenah. Število mest je omejeno.

Vabljeni na preizkus vadbe v Ljubljani ali Domžalah!

Nova sezona vadb se je ravno dobro pričela in KinVital ekipa je že v polnem zagonu! Z novimi urniki, staro ekipo in tudi nekaj novostmi za letošnjo sezono.Lepo vabljeni, da se oglasite pri nas v Ljubljani in Domžalah, ter osebno preizkusite naše vadbe, oziroma se oglasite na osebnem posvetu v kolikor vas zanima osebno trenerstvo.