Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba, Življenjski slog

Vabljeni na preizkus vadbe v Ljubljani ali Domžalah!

Vabljeni na brezplačni uvodni obisk oziroma posvet 

Lepo vabljeni, da se oglasite pri nas v Ljubljani in Domžalah, ter osebno preizkusite naše vadbe, oziroma se oglasite na osebnem posvetu, v kolikor vas zanima osebno trenerstvo.

Kaj to pomeni? Vsi tisti, ki še nikoli niste preizkusili naših rekreativnih vadb, imate na voljo brezplačen preizkus katerekoli od skupinskih vadb na urniku.

Urnik vadb za Ljubljano in Domžale si lahko ogledate s klikom tukaj.

Kaj za vas pripravlja ekipa izkušenih kineziologov in trenerjev?

V majhnih skupinah naših skupinskih vadb dajemo pozornost moči, kondiciji, gibljivosti, preventivi in zabavi. Vadbe odlikuje kinvitalna energija, sproščenost in užitek v tistih stvareh, ki bi jih doma ali kje drugje imeli za trpljenje – delu na sebi v dobri družbi. Nikoli ni prepozno, da postanemo boljša verzija samega sebe.

FUNKCIONALNA VADBA

Gre za krožno vadbo po postajah, kjer se izvajajo različne krepilne vaje (za spodnji in zgornji del telesa ter trup). Vmes pa se za popestritev doda še kakšna »kardio« vaja. Sama vadba je zelo prilagodljiva glede težavnosti, je pa zelo primerna tudi za začetnike.

Funkcionalne skupinske vadbe potekajo tako zjutraj kot jutranje budnice – energetske vadbe, ki vas zbudijo pred službo in vas napolnijo z energijo, kot tudi popoldan in zvečer.

MOČ IN KONDICIJA

Preprosto ime Moč in kondicija, ki jasno predstavi kaj bo glavni cilj vadbe. Glavna elementa bosta tako predvsem vaje za moč in pa kondicijski del, kjer se bo delalo vaje, ki malce bolj pospešijo srčni utrip.

Treningi so nekakšna nadgradnja funkcionalne vadbe, tako da niso primerni za popolne začetnike. Za te je bolj primerna izbira funkcionalna vadba.

Na kratko bi lahko dejali: »Treningi moči in kondicije niso za vsakogar, so pa za vas, ki si želite kvalitetnega treninga in pravega izziva

ZDRAVA HRBTENICA

Vadba zdrava hrbtenica je naša različica Pilatesa. Pri tej vadbi gre za manj intenzivno vadbo, ki se izvaja na blazinah. Glavni poudarek pa bo predvsem na stabilizaciji trupa in dobri mobilnosti/gibljivosti. Poleg tega pa vsebuje tudi osnovne vaje moči.

Lahko bi dejali, da gre za odlično preventivno vadbo za hrbtenico, ki vas nauči čutenja telesa in dobre kontrole nad našim gibanjem.

VADBA ZA STAREJŠE

Vadba za starejše pri nas poteka pod strokovnim vodstvom kineziologov, katerih glavna skrb je prilagajanje vadbene vsebine vsakemu udeležencu posebej, glede na njegove individualne značilnosti in stopnjo telesne pripravljenosti.

Zavoljo individualnega pristopa vadbe potekajo v manjših skupinah, kjer se osredotočamo predvsem na povrnitev moči, koordinacije, ravnotežja in gibljivosti.

Vsekakor pa ne pozabimo tudi na družaben vidik, kjer sta dobra volja in smeh redna spremljevalca vadbe za starejše.

Osebna trenerstva in osebna trenerstva v manjših skupinah

OSEBNA (1 na 1) in SEMI-OSEBNA vadba (2 do 4 osebe)

Imate željo trenirati pod vodstvom strokovnjaka, odpraviti in sanirati poškodbo in želite še bolj oseben pristop, ter sodelovanje na najvišji ravni?

Vsaka osebna vadba, se pri nas začne z uvodnim posvetom, da skupaj pogledamo vaše želje in najdemo prave termine za vas.

Glede osebnih terminov, ki vam ustrezajo, nas najprej prosim kontaktirajte za osebni posvet in se potem dogovorimo za naprej.

OSEBNI TRENINGI v manjši skupini (do 8 oseb) 

Trening po meri posameznika, kjer vam sestavimo osebni program. Tako lahko napredujete v moči, gibljivosti, kondiciji, gibalni širini in spoznavanju meja svojega telesa. Vadba je namenjena vsem, ki želite izboljšati svojo moč oziroma začeti vaditi po daljši pavzi in bi vam ustrezal malce olj oseben pristop.

Gre za treninge, kjer ima vsak osebno prilagojen načrt vaj. Program pa je tako primeren tako za začetnike, kot tiste, ki bi želeli obiskovati te treninge, kot dopolnitev svojim primarnim treningom (npr. tek, plavanje, kolo …).

Vadba je namenjena vsem, ki želite z osebnim programom trenirati v skupini enako mislečih po ugodnejši ceni kot pri klasičnem osebnem trenerstvu.

Najprej se bomo kot za vsako drugo našo vadbo z vami pogovorili osebno, določili cilje in program kako jih doseči. Vadbo bo vodil naš strokovnjak za poznavanje različnih oblik vadbe moči in kondicijske priprave.

Pišite nam

Za dodatna vprašanja nam pišite na info@kinvital.si ali pokličite na 031 893 284 (Luka).

Se vidimo pri nas v Ljubljani ali v Domžalah!