Objavljeno: , Kategorija: Poškodbe, Vadba, Življenjski slog

KinVital po novem tudi v Velenju!

S ponosom in navdušenjem vam ekipa Kinvital kineziološkega centra sporoča veselo novico.

Od septembra 2022 dalje odpiramo vrata na naši novi lokaciji – v Velenju (Center gibanja)!

Našo ponudbo, ki zajema kineziološke preglede in kineziološke vadbe, bomo od septembra ponujali tudi v Velenju, kjer nas boste našli v Centru gibanja.

Kaj za vas pripravlja ekipa izkušenih kineziologov in trenerjev?


UVODNI KINEZIOLOŠKI PREGLED IN SESTAVA OSEBNEGA PROGRAMA

Pogosti slogan vadbenih centrov je, da so primerni za vse, kar pa ponavadi ne drži. Ne drži predvsem za tiste, ki ste bili dalj časa primorani počivati po kakšni operaciji oziroma iz kakšnega drugega razloga potrebujete osebno prilagojen program.

Prav zadnje pa je cilj našega pregleda in sestave programa vaj. Skozi uvodni pregled sestavimo osebno prilagojen načrt vaj in vas naučimo tudi pravilne izvedbe vaj, kar je tisto kar naredi ključno razliko pri vašem napredku.

Pregled in sestava programa traja okoli 1h 15min. Najbolj pogosta praksa je, da se po uvodnem obisku nadaljuje s kineziološko vadbo pri nas, saj vas imamo tako pod nadzorom glede pravilne izvedbe vaj, ter pravilne obremenitve. Po želji pa se seveda lahko program prilagodi tudi za izvajanje doma.

KINEZIOLOŠKA VADBA

Gre za eno naših najbolj popularnih storitev in vedno bolj iskan produkt. Zakaj? Tako s slabim življenjskim slogom, kot nestrokovnimi vadbami, rekreacijami in fitnesi si večina ljudi vsaj enkrat v življenju pridela poškodbe ali vsaj bolečine. Vsi, tudi trenerji in terapevti se temu žal ne morejo izogniti.

Mi smo tu, da težave rešujemo z ustrezno preventivo. Še več, naša kineziološka vadba vas je osebno prilagojena vsakemu posamezniku in vas spravi še v življenjsko formo. Na tej vadbi zadanete dve muhi na en mah: naredite odličen korak za preventivo + spravite se v boljšo formo. Naš cilj ni samo začasna odprava težav, pač pa vaša funkcionalnost. Da lahko končno počnete vse, kar ste lahko počeli nekoč, in še več!

Kineziološka vadba je osebna vadba, kar pomeni, da je program vadbe prilagojen vam oz. vašim posebnostim. Namen vadbe je odpraviti vsakršno poškodbo ali gibalno težavo. Vadba poteka v manjši skupini pod vodstvom izkušenih strokovnjakoviz KinVitala, ki se s svojo pozitivno naravnanostjo trudijo za vaš dolgoročni rezultat. Ob vsem tem pa vam nudimo tudi dostopno ceno.

V primeru, da ne morete obiskovati vadbe v naših centrih, bomo pregled in program za kineziološko vadbo naredili ob vašem enkratnem obisku. Skupaj z nami se boste naučili izvedbe vaj, ki vam jih lahko tudi posnamemo za lažjo izvedbo doma. Nato vas spremljamo na daljavo.

Imate kakršnekoli gibalne težave oziroma potrebujete osebno prilagojen načrt vadbe?

Prijavite se na brezplačni posvet za kineziološko vadbo. Mesta so omejena.

Pišite nam

Za dodatna vprašanja nam pišite na info@kinvital.si ali pokličite na 031 893 284 (Luka).

Od septembra dalje se torej vidimo tudi v Velenju – Center gibanja (Kidričeva cesta 2b)!